L'USAP farà la seva estada de pretemporada a Andorra

L'equip de rugbi de Perpinyà torna aquesta temporada al Top 14 i serà al Principat des del pròxim divendres i fins dilluns vinent

Comentaris

Els jugadors de l'USAP amb el títol  de campions de Pro D2.
Els jugadors de l'USAP amb el títol de campions de Pro D2. Altaveu

L'USAP farà la seva estada de pretemporada a Andorra entre els pròxim dies 6 i 9 d'aquest mes d'agost. L'equip de Perpinyà ha triat Andorra per aïllar-se i poder preparar el retorn al Top-14, la màxima categoria del rugbi francès amb tranquilitat i amb entrenaments en alçada. L'objectiu també és cohesionar el conjunt i integrar els nous fitxatges.

L'USAP ha incoporat Matthieu Ugena, Andrei Mahu, Tevita Cavubati, Brayden Wiliame, i Joaquin Oviedo, la gran promesa del rugbi argentí. A l'equip destaca Tristan Labouteley, un jugador format a Andorra i fill d'una professora d'anglès i d'un professor de gimnàstica del Lycée Comte de Foix. Després de  l'estada a Andorra, l'equip disputarà dos partits amistosos a Aimé-Giral, el seu estadi, contra Montpeller i Colomiers, abans d'iniciar el campionat amb un desplaçament a Brive.

Als darrers anys, els escenaris de les estades del club de Perpinyà havien estat Font-Romeu i Matemale. En anteriors temporades, Andorra havia acollir l'Stade Toulousain, actual campió del Top-14.

Etiquetes

Comentaris

Trending