La UE Santa Coloma es queda sola en el lideratge després de dues jornades

Els de Calderé han derrotat per un clar 0-2 l’Esperança, cuer sense puntuar encara, i és col·loquen al capdamunt de la classificació en aprofitar l’empat a 2 de l’Inter d’Escaldes contra l’Ordino

La UE Santa Coloma ha guanyat i se situa líder en solitari.
La UE Santa Coloma ha guanyat i se situa líder en solitari. FOTOGRAFIES: XAVIER MIRÓ

La Unió Esportiva Santa Coloma, que ha guanyat els dos partits fins ara disputats de la Lliga Multisegur, la primera divisió del futbol andorrà, es queda sola en el lideratge de la competició després que l’Inter d’Escaldes, tot i marcar dos gols abans dels deu minuts de joc, no ha pogut passar de l’empat contra l’Ordino en el darrer partit de la jornada. Els de Calderé ho han fet més fàcil contra l’Esperança, guanyant per un còmode 0-2.

En el primer partit de la jornada, disputat dissabte al vespre, l’FC Santa Coloma va derrotar l’Atlètic d’Escaldes. L’actual campió de lliga encara no sap què és guanyar aquesta temporada. Els colomencs en van tenir prou amb un gol de Novoa al minut 33 de partit. El Carroi, que juntament amb l’Inter i la Penya Encarnada completen el grup de perseguidors del primer lloc amb 4 punts en dos partits, ha sumat el triomf davant el Pas de la Casa. Un gol de Sioul en el temps de descompte ha donat el triomf als ‘carroians’, que jugaven de visitants.

L’Encarnada, que ha fallat un penal, ha sumat un punt gràcies a l’empat aconseguit contra l’Atlètic Amèrica. Cap dels dos conjunts encara no sap què és perdre aquest curs. Els ‘americans’ s’han avançat primer en el marcador gràcies a Carlos González (min 17) i després la penya ha reestablert l’equilibri en l’electrònic gràcies a Pastor (min 31). I l’últim empat de la jornada s’ha donat en el darrer partit del dia.

Semblava que l’Inter d’Escaldes hauria de controlar bé el partit contra l’Ordino després que Caballé (min 3) i Feher (min 9) posessin els escaldencs amb dos gols d’avantatge. Però Pedro Ruiz cinc minuts abans del descans i Tellado poc després de la represa han fet les dues dianes que han suposat, en definitiva, l’empat i el primer punt dels ordinencs. I que l’Inter no pugui mantenir el lideratge.