Tunde serà el tretzè home del MoraBanc 2020/2021

El club que presideix Gorka Aixàs preveu tancar la setmana que ve la plantilla de què podrà disposar Ibon Navarro, amb Sergi Garcia i el pivot de Sierra Leone com a darreres incorporacions

Tunde i Tyson lluitant per un rebot en el partit de la fase final contra el Madrid.
Tunde i Tyson lluitant per un rebot en el partit de la fase final contra el Madrid. ACB PHOTO

El pivot de Sierra Leone que tan bona imatge va oferir durant la fase final de la Lliga Endesa a València defensant la samarreta del MoraBanc serà, molt probablement, el tretzè jugador de l’entitat tricolor. El mànager general del club, Francesc Solana, està acabant de dissenyar la plantilla i fer equilibris esportius i financers, però la intenció és poder incorporar Tunde Olumuyiwa. Amb ell i el base Sergi Garcia es donaria per completada la plantilla.

El club que presideix Gorka Aixàs està acabant de tancar els serrells de l’equip que posarà a disposició d’Ibon Navarro. Segons fonts consultades, la intenció és que durant la setmana que ve els darrers retocs que s’han de fer quedin aclarits. D’entrada, a mitja setmana s’hauria de confirmar el fitxatge del mallorquí Sergi Garcia, que serà el segon base pur de l’equip. Malgrat que s’ha valorat la incorporació d’Andrew Albicy, el seu catxet no és ara assumible pel MoraBanc dins de l’esquema financer amb què juga el club. D’aquí que s’hagi optat pel jove director d’orquestra format a Saragossa i que aquest darrer curs ha jugat a Vitòria.

Sergi Garcia amb la samarreta del Kirolbet.

Relacionat

El base Sergi Garcia apunta al MoraBanc

Les posicions no estan gens allunyades. Ben al contrari, segons les fonts consultades ja hi hauria més que un principi d’acord entre el MoraBanc i els representants de Garcia. Tot plegat resta pendent de petits detalls que no haurien d’impedir l’anunci de la incorporació del jugador en pocs dies. També en un període relativament curt de temps s’hauria de poder definir el fitxatge de Tunde. Solana està acabant de tancar l’estructura esportiva i financera però es creu que en el primer cas el serralleonès encaixa i en el segon, és assumible.

La incorporació d'Albicy s'ha estat valorant, però el catxet que té ara el francès no quadra amb l'esquema financer de què disposa l'entitat tricolor per a la propera campanya

Tunde va oferir un molt bon rendiment a València per allò que se’l va contractar i amb el temps que va tenir per acoblar-se al conjunt. Va ser un home de comportament i integració exquisides i amb moltes ganes d’arribar al cim del basquetbol espanyol. Si a això se li afegeix que ni el seu catxet ni les seves pretensions són gaire altes, més aviat el contrari, i que malgrat que s’està convençut que Moussa Diagne estarà en forma també és evident que el senegalès ha tingut molts problemes durant la temporada, l’únic element en contra és que el pivot procedent de la Lliga Or s’acabi comprometent abans amb alguna altra entitat.

Així les coses, i amb les peces de Garcia i Tunde per acabar de tancar, la plantilla 2020/2021 del MoraBanc estaria composada per Clevin Hannah i el base mallorquí en la direcció; Jeremy Senglin i Guille Colom els donarien suport com a escortes; els alers serien David Jelínek, Oriol Paulí i Haukur Pálsson; en la posició d’ala-pivot hi hauria Bandja Sy, Tyson Pérez i Nacho Llovet, i com a homes més interiors quedarien Moussa Diagne, Malik Dime i l’esmentat Olumuyiwa.

Etiquetes

Comentaris

Trending