El base Sergi Garcia apunta al MoraBanc

Jugador del Kirolbet Baskonia la darrera temporada, hauria triat Andorra per mirar de tenir minuts i seguir amb la seva progressió

Sergi Garcia amb la samarreta del Kirolbet.
Sergi Garcia amb la samarreta del Kirolbet. ARXIU

El basquetbolista mallorquí Sergi Garcia tindria un peu i mig al MoraBanc Andorra. De 23 anys i 1,93 metres d’altura, juga de base i aquesta darrera temporada, en la fase final de València, s’ha proclamat campió de la Lliga Endesa amb el Kirolbet Baskonia. Garcia, que va debutar a l’ACB ben jove al Saragossa, on es va formar, buscaria gaudir de més minuts dels que ha tingut fins ara i així poder seguir la seva progressió, que els tècnics consideren que ha de ser força brillant.

El mallorquí hauria triat Andorra rebutjant altres pretendents, com ara el Burgos o el Gran Canària, que tindria via lliure, si arriba a un acord amb el jugador, per poder incorporar Andrew Albicy. Garcia faria parella de ball en la direcció de joc amb Clevin Hannah, i deixaria automàticament tancada la porta al retorn de Franz Massenat. El lloc de ‘combo’, de jugador que tant pot fer de base com d’escorta o aler, seria per a un Jeremy Senglin del qual, aquest sí, ja s’ha anunciat la renovació.

Que Sergi Garcia està tancat pel MoraBanc ho hauria assegurat el periodista especialitzat en basquetbol i molt especialment en moviments contractuals Chema de Lucas, que s’ha encarregat de deixar clar que hauria rebutjat les propostes que li venien de Canàries, de Burgos o de Madrid via Estudiantes.

Etiquetes

Comentaris

Trending