Tres medalles i dos rècords d’Andorra en el torneig de Nadal del Club Natació EASO

Els germans Bernat i Tomàs Lomero s’han penjat l’or i la plata en els 50 metres papallona i Aleix Ferriz ha estat tercer en els 100 esquena

Els nedadors andorrans, a la piscina donostiarra.
Els nedadors andorrans, a la piscina donostiarra. FAN

Els nedadors andorrans han sumat tres medalles en el torneig de Nadal del Club Natació EASO a Sant Sebastià. Bernat i Tomàs Lomero han estat primer i segon respectivament en els 50 metres papallona, mentre que Aleix Férriz s’ha penjat el bronze en els 100 esquena. A banda, s’han trencat dos rècords nacionals.

La prova amb color més andorrà ha estat els 50 papallona. Els dos germans Lomero hi participaven sota els colors del Club Natació Lleida i han fet una molt bona actuació. Bernat s’ha penjat l’or i Tomàs la plata. A banda, aquest segon ha tingut l’alegria de batre el rècord d’Andorra absolut dels 100 metres lliures, amb una nova marca de 53’’20.

L’altre nedador que s’ha emportat metall de Sant Sebastià ha estat Aleix Férriz. En la cursa dels 100 metres esquena ha pujat al tercer graó del podi. Ho ha fet, a més, rebaixant el rècord de la prova a nivell nacional. La nova marca queda en 59’’94.

De fet, Férriz ha trencat dues marques més a la piscina Paco Yoldi, tot i que, en aquest cas, en categoria sub’17. Als 50 lliures, ha deixat el rècord en 24’’57 i als 50 esquena, en 28’’34.

Etiquetes

Comentaris

Trending