Tornada als entrenaments amb el repte de recuperar “el ritme” pels dos darrers partits de l’any

El capità de l’FC Andorra, Rubén Bover, admet que serà difícil estar al 100% en els duels a Burgos i a l’Hospitalet, però confia a poder suplir-ho amb “les ganes” de fer un bon paper a la Copa i a la lliga

Els jugadors de l'FC Andorra durant un entrenament
Els jugadors de l'FC Andorra durant un entrenament FC Andorra

Dues setmanes després, l’FC Andorra ha tornat als entrenaments. Jugadors i cos tècnic han superat el brot de coronavirus que els va afectar massivament i que ha obligat a ajornar dos partits de lliga. El capità Rubén Bover és conscient que ara toca “començar de zero” per recuperar el ritme i que “no estarem al 100%” ni a Burgos ni a L’Hospitalet, els dos darrers compromisos de l’any, però hi veu un aspecte positiu: per la resta de temporada, en haver passat la malaltia la gran majoria de la plantilla, no caldrà tornar a parar.

El migcampista ha explicat que, personalment, ha viscut la Covid-19 sense gaires problemes. “Sí que hi ha gent que ha tingut símptomes i està una mica més dèbil”, comenta. Tot i això, remarca que “l’important és que, ara, tots estem ja bé i podem tornar a començar”.

“Estar bé que el cap de setmana no hi hagi cap partit perquè portem dies parats; la gent ha perdut energia i ens costarà agafar el ritme. Així el podrem recuperar”, explica el migcampista

El primer objectiu dels entrenaments serà recuperar la forma perduda els darrers dies. A aquesta fita ajudarà el fet que, el cap de setmana vinent, l’Andorra és l’equip del subgrup 3A de Segona B que ha de descansar. “Ens va bé que no hi hagi partit perquè portem dies parats; la gent ha perdut energia i ens costarà agafar el ritme. Així el podrem recuperar”, ha manifestat Bover.

I complir aquest objectiu serà clau tenint present la importància dels dos darrers compromisos del 2020. El primer, el de Copa al camp del Burgos. El segon, la vista a la Feixa Llarga per mesurar forces contra L’Hospitalet. “Són dos partits importants pel club”, remarca el capità tricolor. El duel al Plantío perquè “seria bonic passar rondes i veure si pot venir un equip gran a Prada de Moles”. I el segon per començar a remuntar posicions en la lliga.

Bover reconeix que hi ha una certa “preocupació” pel fet que “sabem que no estarem al 100%”. Sobre aquest punt, però, es mostra confiat de poder suplir-ho amb “les ganes” que “seran un al·licient a favor nostre i ens donaran una empenta”. A banda, remarca que és positiu que el brot hagi afectat tants jugadors. “Millor que ens hagi passat gairebé a tots perquè així encarrilem la resta de la temporada sense haver de tornar a parar”, ha indicat. Al seu entendre, “això ens ha de permetre arribar al 100% al moment clau de la temporada”.

EoogL vXUAIFggT
La pilota torna a rodar a Prada de Moles un cop oblidat el brot de coronavirus.

Comentaris

Trending