Tobias Borg, una altra baixa per a Natxo Lezkano

El jugador suec del MoraBanc ha tornat lesionat de la finestra de seleccions i, des del club, s’admet que no es pot calcular el temps que estarà apartat de les pistes

Comentaris

Tobias Borg en un partit amb la selecció de Suècia.
Tobias Borg en un partit amb la selecció de Suècia.

La finestra de seleccions no ha portat bones notícies per al MoraBanc Andorra. Al contrari, la nòmina de jugadors a la infermeria s’amplia. El suec Tobias Borg es va lesionar durant el partit amb la seva selecció contra Estònia i les perspectives no són bones. El que queda clar és que l’edema d’os que pateix el deixar, com a mínim, fora de combat pel partit de diumenge contra el Juaristi.

Segons ha informat el club tricolor, el retorn de Borg, ara mateix, és una incògnita. El jugador pateix un edema d’os i parts toves del turmell dret a conseqüència d’una contusió. Ara mateix, no s’ha volgut fixar cap temps de recuperació. Tot dependrà, indiquen en un breu comunicat, de “l’evolució de la lesió”.

D’aquesta forma, se suma a la llista de baixes de l’equip de Natxo Lezkano. Cal recordar que a la infermeria també estan Rafa Luz i Marin Maric. Problemes doncs, per al tècnic tricolor per afrontar el duel de diumenge a la pista del Juaristi d’Azpeitia.

Comentaris

Trending