“Tingueu la paciència necessària per deixar-me liderar de forma unida aquesta gran federació”

La presidenta de l’FMA manté en una carta als associats que cal fer fora el vicepresident de l’entitat perquè “hi ha molts aspectes a reestructurar que fins ara m’han estat bloquejats”

A Natàlia Gallego li queden tres anys de mandat.
A Natàlia Gallego li queden tres anys de mandat. FMA

“Sé que ara són moments convulsos, i hi ha mil especulacions. Demano que tingueu la paciència necessària per deixar-me liderar, d’una vegada per totes i de forma unida internament, aquesta gran federació que no es mereix tot aquest rebombori, ja que els que finalment i malauradament en sortiu més perjudicats, sou els propis pilots.”

És un dels paràgrafs que aquest dijous, poques hores abans de la Gala de la Moto, la presidenta de la Federació Motociclista d’Andorra (FMA), Natàlia Gallego, ha enviat als associats per encoratjar-los a assistir al certamen de manera unida i deixant al marge les tibantors que s’estan vivint des que en l’assemblea de la setmana passada va fer un cop de força no previst als estatuts per fer fora de la junta el vicepresident de l’entitat, Xavier Crespo. De moment no hi ha data perquè estigui redactada l’acta d’aquella reunió. Però quan això passi automàticament l’assemblea serà impugnada i s’haurà de repetir. Totalment o en part.

Imatge d'arxiu d'una assemblea de l'FMA; enguany es va fer dimecres a la nit.

Relacionat

Esquerda i mala maror a la federació motociclista

Gallego reconeix errors però treu ferro a l’afer. Això sí, es manté ferma en la seva decisió d’apartar Crespo perquè al seu entendre, suposa un bloqueig per als projectes que la presidenta i les seves persones de confiança en la directiva de l’FMA suposadament volen dur a terme. En la missiva la presidenta de l’FMA admet que fa la carta per no haver de donar explicacions a la premsa. Ja abans de treure a la llum pública el sarau hagut arran de l’assemblea, l’Altaveu va demanar la versió a Gallego i aquesta va declinar.

Ara, la presidenta de la federació motociclista reconeix que degut a “un error d’interpretació dels nostres Estatuts, no era correcte afegir el punt mencionat sense posar-lo prèviament a l’ordre del dia. I si s’ha de refer l’assemblea o part d’ella, rebreu properament una nova convocatòria, però em mantinc ferma en la meva posició”. Gallego explica que “vaig ser reelegida fa tot just un any per liderar un projecte esportiu, però després de molts mesos de discrepàncies (fins al punt de ser impossible treballar en una mateixa línia) amb el membre de la junta directiva contra qui us vaig demanar un vot de censura, és necessari ser un equip sòlid i unit, i únicament enfocat en el nostre estimat esport motociclista”.

Natàlia Gallego i Laia Clascà en la compareixença per explicar el viatge a Monza.

Relacionat

Reedició de la pugna entre Gallego i Crespo a la federació motociclista en una nova assemblea

Per tot plegat, la cap de files de l’FMA diu que “hi ha molts aspectes a reestructurar, que fins ara m’han estat bloquejats, i davant dels tres anys de mandat que queden a l’actual junta directiva, insisteixo en què no serà possible avançar sense un equip en el qual puguem confiar, i organitzat en grups de treball, per obtenir en primer lloc una total transparència, i en segon lloc un projecte esportiu basat en ajudar als pilots nacionals, escoltant les vostres necessitats i en la mesura del possible intentant fer-les possibles”.

Etiquetes

Comentaris (15)

Trending