La tercera etapa de la Vuelta arribarà a Arinsal

Serà el dilluns 28 d'agost i l'endemà la cursa ciclista sortirà de l'avinguda Tarragona d'Andorra la Vella

Nibali es va imposar a l'arribada del 2017 al carrer Prat de la Creu d'Andorra la Vella.
Nibali es va imposar a l'arribada del 2017 al carrer Prat de la Creu d'Andorra la Vella. ARXIU

La Vuelta a Espanya 2023 tindrà una arribada a Arinsal, el 28 agost, a la tercera etapa i la sortida de la quarta, l'endemà des de l'avinguda Tarragona d'Andorra la Vella. Abans d'Arinsal, els ciclistes passaran pel Coll d'Ordino. Serà el primer cop que la cursa arribi a Arinsal.

El Palau de la Música Catalana de Barcelona ha acollit aquest dimarts la presentació oficial d'una nova edició de LaVuelta, la 78a. La ronda espanyola tindrà lloc del 26 d'agost al 17 de setembre. Durant les 21 etapes, hi haurà 11 sortides i vuit  arribades inèdites a més de 10 finals de muntanya. Es passarà per tres països: Espanya, Andorra i França.

La cursa arrencarà, per segona vegada a la seva història, a Barcelona. La Ciutat Comtal acollirà una contrarellotge per equips amb un traçat molt urbà a la primera etapa. La segona jornada sortirà de Mataró i acabarà de nou a Barcelona, ​​a les portes de l'Estadi Olímpic Lluís Companys.

Després de les dues primeres etapes a Barcelona, ​​el gran grup anirà a Andorra des de Súria per viure la primera jornada muntanyosa de la cursa. El Principat acollirà el primer final en alt inèdit de La Vuelta 23 amb la pujada a Arinsal. Els corredors dormiran a terres andorranes abans de marxar cap al sud des de l'avinguda Tarragona d'Andorra la Vella cap a Tarragona per posar fi al periple català i andorrà dels primers dies de carrera. La Comunitat Valenciana serà la protagonista de la següent fase de La Vuelta.

Comentaris

Trending