Sunderland i Baumel s’acosten una mica més a la victòria final

Albert Llovera espera que entre aquest divendres i demà, dissabte, jornada de descans, pugui reparar el seu Iveco i d’aquesta manera continuar en cursa

El Toyota d'Al-Attiyah i Baumel en plena cursa.
El Toyota d'Al-Attiyah i Baumel en plena cursa. ERIC VARGIOLI / DPPI

Els residents Sam Sunderland i Matthieu Baumel -aquest fent equip amb el qatarià Nasser Al-Attiyah, han fet un pas més cap a la victòria final del Dakar. Poden passar encara moltes coses. Però el primer en motos i el segon en cotxes porten una bona marxa. Mentrestant, Albert Llovera espera poder reprendre diumenge la seva participació en la cursa aràbiga. El seu Iveco continua espatllat i en espera de les peces necessàries per poder-lo ‘remuntar’.

Sunderland ha estat aquesta sisena etapa segon en motos, només per darrera de Daniel Sanders, amb la qual cosa ha obert una mica més de forat amb els seus perseguidors tot i que les diferències són encara petites per cantar victòria. Té només 2 minuts i 39 segons de marge sobre Matthias Walkner, segon en una general en què ha perdut una mica de punx el resident francès Adrien Van Beveren, vuitè aquesta jornada i quart a la general. El valencià i resident Joan Barreda ha estat catorzè i és novè a la general.

En cotxes, s’ha dit, Nasser Al-Attiyah i Matthieu Baumel són primers a la general. La sisena etapa l’han conclòs en desena posició però, amb tot, han guanyat quinze minuts més a Sebastien Loeb, ara tercer en una general en què Yazeed Al Rajhi és segon a 48 minuts del cotxe copilotat per Baumel. Un altre resident, en aquest cas Cyril Despres, es vintè a la general després de fer aquest divendres un quarantè lloc a l’etapa. Mentrestant, la parella formada per Mercè Martí i Margot Llobera es va mantenint en els seus paràmetres, essent 23es a la general després d’un 35è lloc a l’etapa.

MIRANT A AMSTERDAM

De la seva banda, ja s’ha dit, Albert Llovera espera la peça màgica que li ha d’arribar d’Amsterdam i que teòricament li ha de permetre refer el seu Iveco, que porta dos dies sense moure’s de lloc. El pilot andorrà, que ha tingut diverses incidències ja des de bon inici d’un Dakar que se li està fent duríssim tot i el bon humor amb el qual l’afronta, espera aprofitar aquesta jornada de descans de dissabte per poder reprendre la marxa diumenge. En cas contrari, haurà d’abandonar la missió.

Etiquetes

Comentaris

Trending