Els Special Olympics tornen a la competició

La pista de l’Esparver del sector del Tarter de Grandvalira ha acollit aquest dissabte la 12a edició de la Copa d’Andorra d’esquí alpí

Foto de família dels esportistes amb els seus acompanyants.
Foto de família dels esportistes amb els seus acompanyants. SPECIAL OLYMPICS

La pista de l’Esparver del sector del Tarter de Grandvalira ha acollit aquest dissabte la 12a edició de la Copa d’Andorra d’esquí alpí d’Special Olympics, patrocinats per Crèdit Andorrà. Isaac Benchluch, director tècnic d’Special Olympics Andorra, ha explicat que l’equip “tanca la temporada molt content i amb l’oportunitat de fer-ho amb un acte tan especial com aquest. Poder estar tots junts és el millor premi que ens podem endur”.

Ha estat la primera competició després del confinament i del pic de la pandèmia de coronavirus, Benchluch ha explicat que "ha estat en què el més important no són els resultats, sinó estar tots junts i que dona molta cohesió al grup. La trobada ha comptat amb la presència de l'exesquiadora Mireia Gutiérrez.  Els Europeus d’hivern 2022 han quedat frustrats per culpa de la pandèmia, però Special Olympics Andorra té la mirada posada en el 2024 i no es descarta que la seu sigui Andorra.

Etiquetes

Comentaris

Trending