Soldevila, el millor andorrà en el tret de sortida de la temporada de curses de muntanya

El corredor ha estat setzè en la Vertical celebrada a la Mágina Skyrace de Jaén mentre que Laia Sebastià ha estat 38è en categoria femenina

L'equip andorrà que ha participat en la prova.
L'equip andorrà que ha participat en la prova. FAM

L’equip nacional de curses de muntanya ha arrencat la temporada participant en la prova Vertical dins la Mágina Skyrace, puntuable pel campionat d’Espanya. La prova s’ha celebrat a Jaén. L’andorrà millor classificat ha estat Arnau Soldevila, amb una setzena posició.

La prova ha consistit en una cursa curta però molt exigent on els corredors havien de fer front a 2,7 quilòmetres amb un desnivell positiu de mil metres. La sortida s’ha situat a la plaça del  poble d’Albanchez i l’arribada al pic d’Aznaitín. Els participants andorrans han estat Laia Sebastià, Imma Parrilla, Euan Prieto, Arnau Soldevila, Carlos Fernández i David Méndez.

En categoria femenina, Sebastià ha completat la seva primera prova fora d’Andorra amb una marca de 49’10”, que suposa la 38a posició absoluta. Per la seva banda, Parrilla ha travessat la línia de meta en un temps de 51’12” en 49a posició.

En categoria masculina, Soldevila ha estat el millor andorrà finalitzant setzè a la general . La seva marca ha estat de 36’02’’. Per la seva banda, Méndez ha realitzat una molt bona cursa completant la Vertical en 45a posició en un temps de 38’18”. Un minut i sis segons després ha travessat la línia de meta Carlos Fernández. Finalment, Euan Prieto, ha completat la primera prova de la temporada en 39’41”.

Etiquetes

Comentaris

Trending