Sinan Bakis tampoc viatja a Leganés, i Sarabia deixa clar que “no arriscarem”

El davanter pretès pel Saragossa continua arrossegant molèsties al genoll i tot a punta que no tornarà a vestir la samarreta de l'FC Andorra, almenys aquesta temporada

Sinan Bakis
Sinan Bakis FC ANDORRA
Possible alineació del partit Leganés FC Andorra
Possible alineació del partit Leganés FC Andorra

El davanter d’origen turc de l’FC Andorra continua amb molèsties al genoll, segons ha comentat el tècnic, Eder Sarabia, i no ha viatjat amb l’equip per enfrontar-se demà al Leganés en el penúltim partit de la temporada. Bakis, que té una oferta del Saragossa i ha despertat l’interès d’altres equips està a 45 minuts de renovar automàticament amb el club tricolor, però sembla que això no s’acabarà produint.

Un dels noms de la setmana és el de Sinan Bakis. Té una proposta per vestir la samarreta del Saragossa la temporada vinent i, a hores d’ara sembla improbable que el tornem a veure jugar amb l’Andorra aquest curs. Les molèsties que arrossega al genoll, sembla que no se’n van. Almenys, és el que ha explicat el tècnic dels tricolors, Eder Sarabia en la roda de premsa prèvia al partit de demà a Butarque contra el Leganés. “Ha fet entrenaments parcials aquesta setmana, però té una sensació una mica estranya”, ha puntualitzat.  

La situació del davanter d’origen turc ha centrat bona part de la compareixença del bilbaí, que ha estat molt clar. “Un cop l’equip no pot aspirar al play-off, no té sentit arriscar. Què podem pensar malament? Sempre podríem pensar malament de qualsevol, però nosaltres som d’anar de cara i de parlar les coses. El noi està encantat aquí i ha demostrat la seva professionalitat, però és veritat que té moltes coses al cap”, ha expressat. Bakis està a 45 minuts de renovar el contracte, però Sarabia ha deixat clar que, malgrat que la setmana vinent estigués disponible “no el forçarem perquè Carlos Martínez ho està fent bé”.

Els cants de sirena, no només arriben a Bakis, sinó a d’altres jugadors de la plantilla com Adrià Altimira, que ha tornat a la convocatòria després de complir un partit de sanció. Eder Sarabia, ha posat en relleu que “l’Andorra comença a ser atractiu també per a altres jugadors, haurem d’estar atents al mercat i segur que de cara al curs vinent farem un gran equip”.

A LEGANES AMB L’OJECTIU DEL SETÈ LLOC

La temporada encara no ha acabat per a l’FC Andorra que encara li queden dos partits. El més immediat el d’aquest diumenge a Butarque contra el Leganés (18.30 hores). Cap dels dos equips s’hi juga res, més enllà del prestigi i d’acabar el més amunt possible. Tot i no haver-hi res en joc, per a Sarabia “anar a Leganés és un premi, un equip que no fa massa anys estava a Primera i potser no valorem el què hem aconseguit fins ara”. L’objectiu, ara mateix és poder acabar setens i només els separen tres punts. En aquest sentit, el tècnic tricolor alerta que “si et relaxes et poden passar cinc o sis equips i jo vull arribar el més lluny possible”. A banda de la lesió de Bakis, tampoc hi seran, Iván Gil ni Martí Vilà.

 

Comentaris (2)

Trending