Quatre positius de Covid al MoraBanc, que ha hagut d’ajornar el partit dominical

El conjunt andorrà havia de disputar aquest migdia al pavelló de Govern el matx contra el Casademont Saragossa

Rotllana de conjunt abans d'un dels darrers entrenaments previs al que havia de ser el partit d'aquest migdia.
Rotllana de conjunt abans d'un dels darrers entrenaments previs al que havia de ser el partit d'aquest migdia. MORABANC ANDORRA

El MoraBanc Andorra tampoc ha pogut aquest migdia. Si dijous no ho va poder fer a Bilbao pel positiu d’Ibon Navarro, aquest diumenge s’ha ajornat el matx que havia d’enfrontar el conjunt andorrà amb el Casademont Saragossa. Tres dels integrants de la plantilla tricolor s’han llevat aquest diumenge amb símptomes compatibles amb la Covid. Finalment, una vegada fetes les proves corresponents s’han detectat quatre positius de coronavirus al conjunt.

El matx ja havia estat ajornat abans dels resultats després de la valoració mèdica oportuna i actuant amb un criteri de precaució que ha portat a posposar l’enfrontament. En un comunicat, referendat per l’ACB, el club ha explicat inicialment que “tres integrants de l’equip s’han aixecat avui amb símptomes compatibles amb Covid i després de la valoració dels serveis mèdics s’ha considerat que el millor era ajornar el partit per precaució”.

Ibon Navarro observa l'evolució dels seus jugadors.

Relacionat

Ibon Navarro es confina a casa en ser positiu de coronavirus

També es recordava que “excepte l’entrenador Ibon Navarro, que està confinat després d’haver donat positiu, tots els jugadors i cos tècnic van donar negatiu en una prova PCR dijous i ahir ho van tornar a fer en un test d’antígens. L’ACB comunicarà pròximament la data del partit”. Hores més tard el club andorrà ha confirmat que les PCR fetes aquest matí han confirmat quatre casos entre els integrants de l’equip.

Etiquetes

Comentaris

Trending