Sergi Casabella i Ariadna Fenes s’imposen en la Vertical dels Isards

En categoria masculina, el podi, totalment de corredors de la FAM l’han completat Òscar Casal i Oriol Olm, mentre que entre les dones, Silvia Puigarnau ha estat segona i Roser Español, tercera

Comentaris

El podi en categoria masculina.
El podi en categoria masculina. FAM

L’esquiador de la Federació Andorrana de Muntanyisme Sergi Casabella ha estat el guanyador de la novena edició de la Vertical dels Isards, celebrada aquest matí a Canillo. En categoria femenina, la gran triomfadora ha estat Ariadna Fenes. La prova entra dins del calendari de la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra 2021.

Una de les novetats d’aquesta edició ha estat l’horari. Des de l’organització, el Soldeu Esquí Club, s’ha optat per traslladar la cursa al matí per les males condicions meteorològiques que es preveien al vespre. El recorregut, 100% vertical, era de cinc quilòmetres, amb mil metres de desnivell, amb sortida a Canillo i arribada al punt més alt del Forn.

Entre els homes, el més ràpid ha estat Casabella. Ha completat el recorregut en un temps final de 39’47”. L’ha seguit de ben a prop el també corredor de la FAM, Òscar Casal que ha arribat a la part alta del Forn amb un cronòmetre de  40’10”. Oriol Olm ha estat el tercer classificat.

Pel que fa a les dones, Fenes ha completat la prova en 49’54’’. L’ha seguita Silvia Puigarnau, amb una marca de 50’32’’. El podi l’ha completat Roser Español.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending