Sense sorpreses als vuitens de final de la Copa Constitució

L’FC i l’UE Santa Coloma golegen sense problemes els dos rivals respectius de la Lliga Unida -FC Encamp i Immobiliària CISA la Massana-, i passen a uns quarts copats pels equips de la màxima categoria

El duel entre l'UE Santa Coloma i l'Immobiliària CISA s'ha disputat a les noves instal·lacions de la Massana. FAF

Els vuitens de finals de la Copa Constitució s’han saldat sense cap sorpresa. Els quatre clubs de la lliga Multisegur que hi participaven s’han desfet dels rivals de la Lliga Unida que els havia tocat en el sorteig. Aquest dijous, s’han completat els encreuaments amb les clares victòries del FC Santa Coloma i de la UE Santa Coloma davant l’FC Encamp (7-0) i l’Immobiliària CISA la Massana (4-0) respectivament.

L’FC Santa Coloma, amb Albert Jorquera a la banqueta després de fer marxa enrere en una inicial decisió de dimitir, no ha tingut pietat de l’FC Encamp. Un ‘hat trick’ de Chus Sosa i dues dianes més de Blanco i Xavi Puerto han deixat sentenciada l’eliminatòria en el primer temps. El segon ja ha estat un mer tràmit durant el qual han ampliat la golejada gràcies a Juanma Torres i Andreu Ramos. El rival dels colomencs a quarts serà la UE Engordany.

També hi ha hagut clara superioritat de l’equip de la Lliga Multisegur en l’altre partit de la jornada. Un gol de Rebelo quan faltaven pocs minuts pel descans ha permès la UE Santa Coloma avançar-se enfront de l’Immobiliària CISA la Massana, en el segon duel que es disputa a les noves instal·lacions de la Federació a la parròquia d’aquest segon equip. Al segon temps, h tancat qualsevol opció a la sorpresa amb una diana de Bríñez i dues, la primera de penal, de Joel Paredes. El seu rival a quarts serà l’Atlètic Escaldes.

Les altres dues eliminatòries de quarts sorgeixen dels dos partits disputats dimecres. Així, el Carroi s’enfrontarà a l’actual campió, l’Inter d’Escaldes; i el Penya Andorra, al Sant Julià.