La selecció sub-21 de futbol cau per la mínima a Turquia

Els turcs s'imposen per 1-0 amb un gol a la segona part quan Andorra havia tingut oportunitats a la primera per obrir el marcador

Torres s'anticipa de cap a Yalçin, l'autor del gol.
Torres s'anticipa de cap a Yalçin, l'autor del gol. Medyahatay

La selecció andorrana sub-21 ha perdut per 1-0 en la seva visita a Turquia en partit de la fase de classificació del campionat d'Europa. Tot i fer un bon partit han caigut amb un gol a la segona part. A la primera han disposat d'ocasions clares per obrir el marcador.

Andorra ha plantat cara a la selecció turca i hagués pogut avançar-se en el marcador a la primera part. Ha tingut oportunitats en les botes de Fernández i de De las Heras però l'ocasió més clara l'ha tingut Gomes en un remat al pal tres minuts abans del descans. A la represa, els turcs han sortit amb més ambició i han obtingut recompensa amb el gol del Yalçin al minut 49.

Malgrat el gol, els andorrans han continuat lluitant per endur-se un resultat positiu tot i que, els turcs, al contraatac han pogut ampliar el seu avantatge. Ja al límit del temps reglamentàri Karakaş ha pogut fer el 2-0 però el seu remat no ha trobat porteria. Fins al darrer moment, els andorrans han buscat acostar-se a la porteria turca. El porter andorrà Pires ha hagut d'anar fins al mig del camp per tallar un atac turc.Tot i els sis minuts de temps afegit, el marcador no s'ha mogut.

En el partit entre les dues seleccions jugat a l'Estadi Nacional d'Andorra la Vella, Andorra es va imposar per 2 a 0.