La selecció de futbol d’Andorra estrena samarreta nova de la mà de Macron

Durant l’acte de presentació s’ha homenatjat a representants del SAAS i la Creu Roja per agrair la feina que han realitzat durant la crisi sanitària

L'acte de presentació de les samarretes amb jugadors de l'entitat i representants del SAAS i la Creu Roja
L'acte de presentació de les samarretes amb jugadors de l'entitat i representants del SAAS i la Creu Roja Cristian Cortés

La Federació Andorrana de Futbol (FAF), ha presentat aquest dilluns la nova equipació dissenyada per la temporada vinent. Durant l’acte, l’entitat ha volgut agrair la tasca feta durant la crisi sanitària als serveis d’emergència. Així doncs, alguns dels jugadors han format un passadís pel qual han passat tres sanitaris entre aplaudiments.

D’aquesta manera, la selecció d’Andorra ha renovat dos anys més el seu contracte amb la marca italiana Macron, la qual ha confeccionat les tres equipacions de l’equip per la temporada vinent, cadascuna amb un dels colors de la bandera del Principat. La primera equipació serà la vermella, la segona la blava i la tercera la groga. El president de la FAF, Felix Álvarez, ha destacat que “l’elaboració del material esportiu d’avui dia canvia molt sovint. Enguany les primeres sensacions són bones, és roba còmoda i que transpira molt bé”.

Felix Álvarez assegura que no estan preoucupats pel dèficit de 600.000 euros amb el que van tancar la temporada anterior

Preguntat pel dèficit de 600.000 euros amb el que van tancar la temporada anterior i la possibilitat que s’incrementi davant un nou rebrot de coronavirus, el president ha assegurat que no estan preocupats, ja que “era una quantitat que es preveia. A més, hi ha subvencions que no s’han pogut activar l’exercici anterior i que ara si es podran aprofitar”.

Amb relació a com afronten la temporada vinent i el protocol per realitzar proves PCR, Álvarez ha declarat que el conjunt de la societat ha d’aprendre a conviure amb la malaltia i ha afegit que “volem començar la lliga a l’octubre, però abans hem de decidir quins paràmetres farem servir per protegir el món del futbol i evitar la propagació del virus”.

Pel que fa als partits que suposadament es van pactar per part de l’Inter Club d’Escaldes i la UE Sant Julià, Felix ha explicat que des de la FAF van cursar la denúncia després d’interpretar que podia haver-hi una irregularitat, però que a hores d’ara, no tenen cap informació respecte a les possibles investigacions que es puguin dur a terme.

Etiquetes

Comentaris

Trending