Segona derrota de pretemporada de l’FC Andorra

Els tricolors cauen per 2-0 contra un Olot que ha tingut en Xumetra, autor dels dos gols, l’home més decisiu

El partit s'ha jugat a la vall d'En Bas.
El partit s'ha jugat a la vall d'En Bas. UE OLOT

L’FC Andorra ha encaixat la segona derrota de la pretemporada. En aquest cas, contra un dels rivals a la primera fase de la lliga a Segona B: l’Olot. Els garrotxins s’han imposat per 2-0 en un partit disputat a la Vall d’en Bas i en el qual el jugador més destacat ha estat Xumetra, autor dels dos gols davant dels quals els tricolors no han pogut reaccionar.

De fet, el duel ja ha començat amb mal peu per als homes de Nacho Castro. Al minut 3, l’àrbitre ha xiulat un penal per unes mans d’un defensa andorrà. Xumetra no ha perdonat i ha aprofitat la pena màxima per avançar els olotins.

Ha intentat reaccionar el quadre tricolor. De forma tímida, però. Iker, al minut 11, ho ha provat amb un xut desviat. L’ocasió, però, ha estat un petit miratge en un primer temps de major insistència garrotxina. Al 19’, Bañuz s’ha hagut de lluir per treure un bon llançament d’Alan Baró. Ja abans del descans, Pedro, des de fora l’àrea, ha provat fortuna i el seu xut ha marxa lleugerament desviat.

El retorn dels vestuaris no ha estat positiu per l’Andorra. Quan s’havien jugat cinc minuts, ha encaixat el segon. Moha ha assistit i novament Xumetra ha completat un contracop letal.

A partir d’aquí, l’Andorra ha intentat agafar el domini del duel amb l’esperança de poder reduir diferències. Tot i això, l’Olot també ha generat perill en una acció de Moha, que s’ha quedat sol davant Bañuz. El porter, però, li ha encertat la intenció en el mà a mà.

Tot i el major control, els tricolors no han tingut el seu dia. De fet, fins al final, i tot un major domini, no s’ha generat gaire perill davant una defensa garrotxina ben situada.

Així doncs, els tricolors han perdut el seu segon amistós d’una pretemporada marcada per la crisi del coronavirus. És el primer davant un rival de Segona B. L’anterior havia estat contra un Segona A com el Sabadell.

Camp: Royalverd.
UE OLOT (2): Pol, Soler, Mas, Roger, Masó, Blázquez, Pedro, Alán Baró, Xumetra, Vivi i Juan Delgado. També han jugat: Moha, Barnils, Kilian, Aspar, Joel Arumí, Raúl Álvarez i Marc Pijoan.
FC ANDORRA (0): Bañuz, Loureiro, Vilanova, Borja Hererra, Pastor, Riverola, Bover, Aguado, Isma Cerro, Iker i Casadesús. També han jugat: Marchán, Pedraza, Carlos, Ballarín, Serrano, Pau i Adri Lledó.
Gols: 1-0, Xumetra, pen. (4’). 2-0, Xumetra (50’).