Sarabia no vol confiances ni relaxació davant el cuer

El tècnic tricolor avisa que, malgrat la seva posició a la taula, el Sevilla Atlético és un equip competitiu i, per tant, cal ser “més exigents i rigorosos” que mai

https://www.youtube.com/embed/3c1Z0pbN7uM

L’FC Andorra visita diumenge el camp del cuer, el Sevilla Atlético. Podria semblar, doncs, un partit senzill. L’entrenador tricolor, Eder Sarabia, ha volgut, però, llançar una clara advertència. Confiar-se pot ser molt perillós. El tècnic exigeix als seus jugadors màxim rigor de cara al duel, davant un rival que, avisa, malgrat la seva situació, té virtuts perilloses.

De fet, Sarabia ha deixat clar que, a l’hora de preparar cada jornada, “no ens agrada mirar gaire la classificació i si l’equip contrari està a dalt o a baix”. Al contrari, “ens centrem en les seves qualitats”. I el filial sevillista, avisa, les té. “És cert que ve d’una derrota dura però això és una arma de doble tall, perquè voldran revertir la situació a casa”, ha volgut posar en relleu.

De fet, l’entrenador basc apunta que”conec bé el club” i “se sap sobreposar a situacions complicades”. I el filial, “malgrat la joventut dels jugadors, també té aquest gen competitiu”. Per tant, té clar que “no és una setmana per confiar-nos o relaxar-nos”. En canvi, el que cal és “exigir-nos i ser més rigorosos durant tota la setmana per assegurar-nos que fem un bon partit”.

Sarabia no nega que l’equip es troba en un bon moment, després de dues victòries consecutives. Ara, però, entén que es recull el que s’ha sembrat. “El que hem anat fent des del principi de pretemporada ens porta a estar aquí. Sempre he dit que no em centraré en si guanyem o perdem, sinó en el que fem i, fins ara, em satisfà molt”, ha comentat.

La plantilla tricolor ha canviat la dinàmica habitual d’entrenament. Tant aquest divendres com dissabte entrenaran al Comunal. És a dir, sobre gespa natural, la mateixa superfície que es trobaran a Sevilla. “Ens adaptarem a les circumstàncies el millor possible”, ha apuntat.

Comentaris

Trending