Sanció de dos anys sense pujar a un ring i 9.300 euros de multa pel dopatge d’un ‘youtuber’ resident

L’Associació Professional de Boxa ha confirmat que ByViruzz, que ja havia confessat fa uns dies, va prendre un anabolitzant per preparar el seu combat contra DK Monkey, a qui va acabar guanyant per un KO que ara és nul

El KO aconseguit per Melida va aixecar ràpidament sospites.
El KO aconseguit per Melida va aixecar ràpidament sospites.

Al ‘youtuber’ resident Víctor Melida, més conegut com a ByViruzz, li sortirà car haver-se dopat per pujar a un ring i combatre contra el professional DK Monkey. Ell mateix havia reconegut fa uns dies les trampes fetes i, ara, s’ha conegut que, més enllà del càstig de l’opinió pública, en tindrà un altre d’esportiu. L’Associació Professional de Boxa l’ha sancionat: dos anys sense poder fer cap combat i 9.300 euros de multa.

A través d’un comunicat l’APB ha confirmat el que ja se sabia. Melida havia pres substàncies prohibides per millorar el seu rendiment. De fet, no es pot negar que li van funcionar, ja que, contra tot pronòstic, va acabar guanyant per KO la lluita contra tot un professional. Això, de fet, va ser el que va acabar aixecant sospites i, finalment, provocant la confessió del ‘youtuber’ resident.

Víctor Mélida, ViruZz, rebent un ventallot en un combat.

Relacionat

El ‘youtuber’ noquejat

En el comunicat, l’entitat confirma que a les anàlisis efectuades es va detectar Boldenome M1, un anabolitzant que accelera el creixement dels teixits musculars. Això permet incrementar ràpidament la massa de cara a combats propers. S’admet que la quantitat no és tan elevada com la que s’havia dit inicialment, però que n’hi havia. I, per tant, hi havia dopatge.

I, per tant, toca sanció. Durant dos anys, Melida no podrà pujar a cap ring. Això, per exemple, impedirà que pugui participar en esdeveniments com ara la “vetllada de l’any” que impulsa un altre membre del col·lectiu, Ibai Llanos. Més mal, segurament, farà la multa econòmica: 9.300 euros, tot i que, en aquest cas, el càstig no implica haver de tornar les quantitats cobrades pel combat contra DK Monkey, que ara es considera nul.

Comentaris (2)

Trending