El ‘youtuber’ noquejat

Perplexitat en el món dels creadors de contingut digital després que l’‘streamer’ resident al país Víctor Mélida, més conegut per ViruZz, hagi reconegut que es va dopar en un combat de boxa, la nova ‘adrenalina’ entre aquest sector

En un món en què es mou milions de persones i diners al tomb d’una pilota xutada per futbolistes presidits per ‘youtubers’ o que rellança els combats de boxa perquè un tal Ibai Llanos decideix organitzar enfrontaments entre ‘streamers’, que un d’aquests reconegui que si va aconseguir una sonada victòria com si d’un professional dels cops de puny es tractés, causa perplexitat i dona la volta al món. És el cas de ViruZz, un jove aragonès denominat realment Víctor Mélida, resident a Andorra com tants altres creadors de contingut, que acaba d’aixafar la guitarra a uns quants companys.

ViruZz havia de ser un dels reclams de la tercera edició de la denominada ‘Vetllada de l’Any’ de Llanos. Tres anys fent pujar ‘streamers’ i ‘influencers’ en un ring perquè es peguessin. Així de trist, així de suculent. Mélida, com el creador dels combats, hauria estat l’enllaç d’edició en edició. L’aragonès va lluitar contra Mr Jagger el primer cop i va perdre. Però va deixar un bon regust. En la segona edició, en una batussa com igualada, es va acabar imposant a l’argentí Momo.

Mélida havia de participar en la tercera edició del festival de cops de puny organitzat per Ibai Llanos. Però ja no ho farà. Abans de la vetllada en qüestió, ViruZz havia tancat -els calés manen, suposadament- un combat contra on boxador professional anomenat DK Money. La lluita s’emmarcava en un certamen anomenat Misfits 007. Encara que l’aragonès, l’‘streamer’, no gaudeix de les condicions de professional, es va imposar en el combat amb un KO que se li ha girat totalment en contra. El noquejat, ni que sigui metafòricament i reputacionalment, ha estat finalment ell. Poc després de la victòria al ring van començar a aparèixer veus que asseguraven que Mélida s’havia dopat.

Les darreres hores, ViruZz ho ha reconegut i, potser, per uns quants cops de puny i uns fàrmacs de més, ha engegat a dida una carrera de ‘youtuber’ que a banda de dur-lo al Principat, també i sobretot, ja de per si li reportava uns quants calerons. En fi, sia com vulgui, Víctor Mélida assegura “sentir-se buit en veure la quantitat de gent a la qual he fallat i avergonyit per a l’exemple”. És clar que hi afegeix que parlarà de tot plegat en un vídeo. Més enllà del dopatge, potser una estratègia més per continuar sumant visites i diners.

“Ara mateix no puc dir res més que perdó. Ningú no va tenir res a veure en la meva elecció, ningú no sabia res d’això, ni familiars, ni amics, ni el meu equip. Ningú més que jo ha escollit aquest camí. Vaig decidir fer quelcom sota la meva responsabilitat i desconeixement, que no recomano ni aconsello. Demano disculpes novament a tota la gent que ha comptat amb mi donant-me una oportunitat, a l’organització i a la gent que em veu. Perdó per no haver estat ni honest ni responsable”, ha assegurat ViruZz per les xarxes. Noquejat. O potser no.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending