Salut autoritza l’edició 2021 del Trofeu Borrufa

El Govern publica un decret on inclou la categoria infantil en les competicions esportives que es poden dur a terme

Una imatge de la presentació d'equips en una de les edicions anteriors del Trofeu Borrufa.
Una imatge de la presentació d'equips en una de les edicions anteriors del Trofeu Borrufa. ARXIU

L’edició 2021 del Trofeu Borrufa es podrà celebrar. El Govern ha modificat molt tímidament les mesures relatives a la gestió de la pandèmia i les competicions esportives per tal d’incloure la categoria infantil entre aquelles que poden seguir fer activitat. Això implica emparar la celebració de la competició de les promeses de l’esquí que enguany arriba a la 29a edició.

La major part de les activitats lligades a la competició, que se celebrarà del 25 al 28 d’aquest mes, és a dir, de dilluns a dijous vinents tot i que diumenge ja hi haurà activitat lligada al Borrufa, es desenvoluparà a Ordino i a Arcalís, encara que també hi haurà alguna competició al Canaro de Canillo. Com diu la presentació del Borrufa, “la 29a edició de la cèlebre competició internacional renova el compromís d’unir competició, aprenentatge i diversió per aconseguir una experiència esportiva i personal positiva dels joves que hi participen”.

El decret publicat aquest divendres i que empara el Borrufa manté que “en el marc de la celebració de competicions i esdeveniments esportius la situació sanitària d’ara aconsella disposar obligatòriament d’un protocol que incorpori el testatge obligatori dels esportistes, que totes les competicions s’estan desenvolupant complint correctament amb les mesures de seguretat i que no s’ha associat un increment de contagis al seu desenvolupament, es pot incorporar la categoria infantil a l’organització de les competicions i esdeveniments esportius esmentats”.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending