Roger Puig disputarà les quatre Copes d’Europa d’esquí paralpí de Sankt Moritz

Els Mundials de Lillehammer i el Test Event a Beijing de preparació per a les Paralimpiades del 2022 s’han cancel·lat per les mesures de prevenció per evitar la propagació de la Covid-19

Roger Puig.
Roger Puig. FAE

Roger Puig començarà la temporada disputant quatre Copes d’Europa d’esquí paralpí. Aquesta setmana l’esquiador competirà en dos gegants i dos eslàloms, els quals es disputaran a l’estació suïssa de Sankt Moritz. Les dates de competició seran els dies 16 i 17 pel que fa a la Copa d’Europa de gegant, i 18 i 19 per la Copa d’Europa d’eslàlom. Les curses tindran “un nivell molt alt”, ja que els màxims exponents d’aquesta mena de competicions hi participaran.

L’equip de l’esquiador, a més d’Ignasi Puig com a responsable organitzatiu, Jordi Carbonell d’entrenador i Isabel Davi com a tècnica, es troba a Sankt Moritz des del passat dissabte, on està efectuant entrenaments amb altres equips que també participaran en la competició. Pel que fa als objectius de la temporada, que passaven pels Mundials de Lillehammer i el Test Event a Beijing de preparació per a les Paralimpiades del 2022, han estat cancel·lats per les mesures de prevenció per evitar la propagació de la Covid-19.

Ara, a banda d’aquestes Copes d’Europa i quatre Copes del Món previstes al gener, l’equip de Roger Puig s’ha de replantejar noves curses en les dates previstes per als Mundials i la Xina. Aquest any es preveu complicat, com ho està sent en tot el panorama de neu de la Federació Internacional d’Esquí (FIS), perquè “es cancel·len o ajornen curses contínuament i és molt difícil poder realitzar una planificació normal i regular”.

Etiquetes

Comentaris

Trending