Representació andorrana a la Premier League de karate del Caire

Sílvio Moreira participarà en la competició de kata masculí individual del certamen que obra la temporada mundial d’aquest esport

Sílvio Moreira.
Sílvio Moreira. Federació de Karate

El pròxim dissabte la capital d’Egipte, el Caire, acollirà la Premier League organitzada per la Federació Mundial de Karate. En la competició, hi participarà l’andorrà Silvio Moreira. Competirà en la categoria de kata masculí individual.

El certamen se celebrarà al llarg de tot el cap de setmana a la ciutat africana. Es tracta del torneig que obre la temporada de karate i tindrà representació andorrana. En concret, la de Moreira, que viatjarà ja el dimecres.

El karateka andorrà participar dissabte en les eliminatòries de la competició. Si es classifica, ja diumenge seria el torn de la final o de la competició per la medalla de bronze. En total, competirà amb 25 esportistes de 14 països.

Des de la Federació de Karate s’ha posat en relleu que a la Premier League només poden participar aquells que estan dins dels 200 millors del món en el rànquing mundial WKF. Moreira, actualment, ocupa el lloc 147. El torneig li servirà per sumar punts que li permetin pujar esglaons en aquesta classificació.

Des de la Federació, s’ha volgut expressa la gran “il·lusió” amb la qual afronten la nova temporada. Remarquen que “ve repleta de competicions, significant que podrem competir amb molta més normalitat que l'anterior, tot i estar encara convivint amb la Covid-19”.

Etiquetes

Comentaris

Trending