La renovació de Sarabia, qüestió de dies

Tècnic i FC Andorra només han de tancar “serrells per signar el nou contracte, entre els quals la durada; cap d’ells, però, ha de ser un obstacle, ja que l’entrenador basc afirma ser “feliç” i volen seguir “molts anys” al Principat

Eder Sarabia xerra amb membres de l'staff mentre els jugadors entrenen aquesta tarda.
Eder Sarabia xerra amb membres de l'staff mentre els jugadors entrenen aquesta tarda. G. P.

La renovació d’Eder Sarabia està molt a prop. Tant que, fins i tot, podria fer-se oficial en pocs dies. Així ho ha confirmat el mateix tècnic de l’FC Andorra, que ha admès que tot és qüestió de “serrells”, un dels quals seria la durada del nou contracte. Res, però, que faci perillar l’acord entre tècnic i club. En la roda de premsa prèvia al duel de Copa al camp del Manacor, l’entrenador basc ha tornat a deixar clar que té ganes de continuar “molts anys” al Principat.

Preguntat sobre les converses per a la seva renovació, Sarabia ha estat contundent. “Ha de ser ja; si no aquesta setmana, espero que es pugui tancar la vinent”, ha comentat. A la vegada, ha remarcat que la voluntat de les dues parts és indubtable. “Tots ho tenim molt clar”, ha afirmat.

De fet, ha revelat que “tot just queden uns serrells per aclarir”, petites diferències que, però, no han d’espatllar res. “Estic molt tranquil. Soc feliç i vull quedar-me molts anys aquí”, ha assegurat. Un dels punts que cal acabar de tancar seria, segons ha admès, el nombre de temporades del nou contracte.

Pel que fa a l’equip, ha tornat a defensar que s’està fent molt bona feina. Al mateix temps, però, ha reiterat la seva exigència. “Fem un 90% de coses bé; ens falta aquest 10%”, ha indicat. I vol que “fem un llistat de totes elles per posar-nos especialment a treballar el novembre i el desembre perquè volem seguir creixent i que tot el que fem bé ens doni més rèdit en punts i a la classificació”.

L’equip ja treballarà divendres a terres mallorquines, més concretament als terrenys de l’acadèmia Rafa Nadal. Allà, busca aclimatar-se a la gespa artificial que es trobarà a Na Capellera. Per al partit de Copa, per ara, l’única absència seria Petxarroman. El jugador basc ha recaigut de la seva lesió. De moment, s’ha decidit, “per trencar la rutina”, que faci el primer tram de la recuperació a Lezama, sota els auspicis del cos mèdic de l’Athletic. “Que ells el controlin també i que ell vingui amb el cap net”, ha apuntat.

UN PIQUÈ “SUPERORGULLÓS”

El màxim responsable del projecte tricolor, Gerard Piqué, ha volgut defensar la feina feta des de la seva arribada al Principat. En una conversa mantinguda amb Ibai Llanos just l’endemà de la seva retirada definitiva com a futbolista, el ja només empresari ha afirmat estar “superorgullós” de tot el que s’ha fet aquests ja gairebé quatre anys. “Hem passat de Primera Catalana a Segona”, ha recordat.

I, a més, en aquesta darrera categoria, “estem relativament bé per ser un recent ascendit”. Piqué també ha volgut destacar altres aspectes com el joc de l’equip o l’aposta per un determinat tipus de jugador. “És veure tots els partits, com evolucionen els futbolistes, fitxem gent jove que juga”, ha apuntat. Per això, ha recomanat a tothom que segueixi els duels del conjunt tricolor.

Comentaris

Trending