Raul Ferré, campió d’Espanya de Muntanya cat.II

El pilot del Programa de Joves Pilots de l’Automòbil Club d’Andorra ha aconseguit el títol en el seu debut en el certamen

El cotxe amb el qual ha competit Raul Ferré.
El cotxe amb el qual ha competit Raul Ferré.

Raul Ferré, pilot oficial Speed Car 2020, ha aconseguit el títol de campió d’Espanya de Muntanya (CEM) de la cat.II. L’andorrà ha assolit aquest èxit després de protagonitzar dues excel·lents actuacions a la I Pujada Bolulla-Tàrbena i a la Pujada a l’illa d’Eivissa 2020, les dues proves que han configurat el calendari del CEM 2020.

A priori, el pilot de l’ACA no tenia en la seva agenda debutar en el campionat espanyol de l’especialitat, però, com explica Ferré, “vam parlar amb Speed Car i, sobretot ells, veien que tenia possibilitats d’estar entre els millors de certamen”. Per això, “i vist el fet que la temporada anava avançant de manera molt atípica, vam decidir emprar el pressupost previst per a les proves del català, objectiu inicial de l’any, per a afrontar el nou repte i la veritat és que estic molt content amb el resultat final”.

A més, ha afegit que “està sent un any en què hem hagut d’anar improvisant”. Així, “en principi no volíem anar als campionats d’Espanya i França i al final hem demostrat que podem competir amb els millors pilots de tots dos campionats”. Per això, remarca, “estic molt satisfet de com s’han desenvolupat les proves; el Speed Car ha funcionat d’allò més bé i la meva adaptació a la mecànica i a l’equip cada dia és millor”.

Per a posar el tancament a una temporada tan complicada com està sent la del 2020, a Raul Ferré li queda el doble meeting, que es disputarà l’últim cap de setmana de novembre: la Pujada 2020 - Memorial Lluís Costa, a Santa Maria de Villalba. Seran les úniques proves vàlides per al català de Muntanya del 2020.

Etiquetes

Comentaris

Trending