El Ral·li d’Andorra Històric escalfa motors

Compta amb un recorregut de 326,600 km dels quals 114,830 són de regularitat controlada en carretera tancada distribuïts en 10 trams

Un vehicle a l'edició de l'any passat.
Un vehicle a l'edició de l'any passat. ACA

Tot és a punt per la disputa del 49è Ral·li d’Andorra Històric, la gran prova de regularitat en carretera tancada que se celebrarà els dies 26 i 27 d’aquest mes de setembre organitzat per l’Automòbil Club d’Andorra (ACA) i amb el nucli central situat a Andorra la Vella.

L’Automòbil Club d’Andorra i la seva divisió esportiva, ACA Esport, han posat tota la seva il·lusió amb la finalitat que aquesta 49a edició sigui un assaig general per al cinquantè aniversari, que se celebrarà amb tots els honors el 2021. Amb tot, el ral·li nacional andorrà seguirà mantenint una estructura còmode per a tots els participants i alhora selectiva per als que vulguin experimentar el plaer de la regularitat més exigent, subministrant-se a tots els participants el sistema de mesurament Blunik RX (RX Experience).

El 49è Ral·li d’Andorra Històric utilitzarà les millors carreteres del país i amb els trams tancats a la circulació normal, per tal d’oferir gaudi i seguretat total en la conducció. Aquesta edició 2020 compta amb un total de 326,600 km dels quals 114,830 són de regularitat controlada en carretera tancada distribuïts en 10 trams, 5 d’ells diferents: 'Canòlich' (12,39 km), 'Canillo' (13,20 km) i 'Anyós' (8,50 km), dues vegades el dissabte, i 'Fontaneda' (12,32 km) i 'Ordino' (13,26 km), dues vegades el diumenge.

La sortida es donarà a partir de les 16.30 hores del dissabte dia 26 des del pont de la Rotonda d’Andorra la Vella, mentre que el final de la primera etapa, parc tancat, sortida de la segona etapa i arribada del ral·li es faran a l’aparcament d’autobusos (Prada Casadet). 

Etiquetes

Comentaris

Trending