Rai Marchán, segona renovació a l’FC Andorra

El migcampista continuarà una temporada més amb els tricolors, on ha disputat 20 partits de lliga i un de Copa i s’ha convertit en un home clau en l’esquema de l’equip

Rai Marchán, durant un partit d'aquesta temporada.
Rai Marchán, durant un partit d'aquesta temporada. FC Andorra

Rai Marchán continuarà una temporada més a les files de l’FC Andorra. El club tricolor i el migcampista de Vilafranca del Penedès han arribat a un acord per renovar el seu contracte de cara a la temporada vinent. Es tracta del segon jugador que confirma la seva continuïtat, després del porter Miguel Bañuz.

Marchán, de 26 anys, ha complert la seva primera temporada a l’Andorra i ha estat un home clau en els plans tant de Gabri García com de Nacho Castro. En total, ha disputat 21 partits, entre els 20 del campionat de lliga i el jugat a la Copa del Rei.

“Estic molt feliç per seguir un altre any a l’Andorra i al país”, ha afirmat el jugador, tot remarcant que “encarem la nova temporada amb il·lusió, ja que l’anterior ens ha deixat el regust amarg de com va acabar”. I és que, ha remarcat, “la competició es va aturar just quan sortíem d’una mala dinàmica; és una llàstima perquè estàvem convençuts de poder estar a dalt”.

Marchán ha indicat que “l’arribada de Nacho [Castro] fa que “tothom estigui obligat a treure el millor de si mateix per guanyar-se un lloc a l’onze”. Sobre l’estructura que tindrà la Segona B, ha apuntat que “serà clau adaptar-se el més aviat possible al nou format”, ja que “l’equip que aconsegueixi competir al màxim des de l’inici estarà lluitant per les posicions capdavanteres i aquest ha de ser el nostre objectiu”.

Comentaris

Trending