Pruna arriba a l’FC Andorra per aportar el seu gra de sorra amb un projecte que “té molt futur”

El prestigiós doctor, amb 25 anys com a màxim responsable al Barcelona, es posa al capdavant dels serveis mèdics tricolors i confia a poder ajudar a “aconseguir èxits”

Ricard Pruna, amb la bufanda tricolor.
Ricard Pruna, amb la bufanda tricolor. FC Andorra

25 anys al capdavant dels serveis mèdics d’un dels clubs més potent d’Europa com és el Barcelona. Això és el que acumula el doctor Ricard Pruna, una experiència que ara es posa a servei de l’FC Andorra. El prestigiós metge encapçalarà l’estructura sanitària de l’entitat tricolor disposat a posar el seu gra de sorra a un projecte que, assegura, “té molt de futur” i el qual, afirma, li genera “molta il·lusió”.

Pruna va abandonar el Camp Nou al setembre, després de mig segle d’una feina “molt atractiva i única” però que, admet, també “desgasta”. Mesos després, al gener, va rebre la trucada d’algú a qui coneixia molt bé -“des de nen”, afirma-. Era Gerard Piqué, que el volia pel seu projecte a l’Andorra. Tot va anar molt de pressa perquè tant el màxim accionista com el director esportiu, Jaume Nogués, li van transmetre “la il·lusió” amb la qual arriba a Prada de Moles.

El doctor s’encarregarà de dirigir l’estructura mèdica del club que, assegura, ja és molt potent. “No conec cap Segona B amb una similar”, ha indicat. Al seu entendre, una de les accions que caldrà impulsar és incorporar més fisioterapeutes, per poder assumir la càrrega de feina que suposa una plantilla de 25 jugadors. Es mostra convençut que amb la seva feina “puc ajudar a aconseguir èxits”.

El missatge de benvinguda que ha compartit a xarxes l'FC Andorra.

Relacionat

L’FC Andorra ‘fitxa’ el doctor Ricard Pruna per coordinar els serveis mèdics

Pruna ha posat en relleu la importància que per a tot equip de futbol té la preparació física. I no només per afrontar amb garanties els partits sinó també “perquè no hi hagi lesions”. Per això, defensa que en aquest àmbit, “cal ser molt exigent”.

Evidentment, la presència de Piqué al club ha estat clau per convèncer Pruna. “Parlem freqüentment de moltes coses. És una persona molt preparada mentalment i intel·ligent. S’involucra molt en els seus projectes i tot el que toca té caràcter d’èxit”, ha comentat.

Un altre aspecte que, lògicament, haurà de controlar és tot el que fa referència al coronavirus. El doctor lamenta que la conseqüència més forta de la Covid-19 en el món del futbol hagi estat el fet de no poder tenir públic quan “en el fons, és un espectacle”. Tot i això, posa en relleu que al club “tot està controlat amb les PCR” i s’ha mostrat esperançat amb “aconseguir amb la vacunació la immunitat i que tothom pugui tornar als estadis”.

Comentaris (1)

Trending