L’FC Andorra ‘fitxa’ el doctor Ricard Pruna per coordinar els serveis mèdics

Durant 25 anys, el prestigiós metge, especialitzat en medicina esportiva, havia encapçalat aquest àmbit al FC Barcelona, encarrregant-se principalment del primer equip

El missatge de benvinguda que ha compartit a xarxes l'FC Andorra.
El missatge de benvinguda que ha compartit a xarxes l'FC Andorra. FC Andorra

Fitxatge de luxe el que ha tancat l’FC Andorra, tot i que no pas per a l’àmbit esportiu. El club tricolor ha incorporat el doctor Ricard Pruna com a assessor i amb la tasca de dissenyar i encapçalar els serveis mèdics de l’entitat. Fins al passat mes de setembre, el metge havia estat el màxim responsable d’aquest àmbit dins del FC Barcelona.

Doctorat en medicina esportiva per la Universitat de Barcelona, Pruna acumula una llarga trajectòria en aquest àmbit. Durant 25 anys va ser el màxim responsable dels serveis mèdics al club blaugrana i, bona part d’aquest temps, es van encarregar directament del primer equip. De fet, la decisió de rellevar-li d’aquest rol el passat setembre va acabar provocant la seva desvinculació.

Ara, Pruna ha ‘fitxat’ per l’Andorra. Al club tricolor, i segons s’han informat des de la mateixa entitat, hi arriba com a assessor i afrontarà “l’objectiu de dissenyar i encapçalar els serveis mèdics”. Actualment, aquest equip està format per cinc persones: una metgessa, dos fisioterapeutes, un readaptador i un nutricionista.

Pruna ha assegurat estar “molt il·lusionat de sumar-me a aquest projecte”. El doctor ha destacat que “hi ha un equip jove enrere, amb molt potencial i molta ambició” i ha comentat que “espero aportar tota la meva experiència per gestionar i professionalitzar de la millor manera possible els serveis mèdics del club”.

Comentaris

Trending