Les proves no detecten cap més positiu en l’equip infantil de la FAN

En arribar a Andorra se’ls va fer a tots una TMA que i han donat negatiu mentre que el nedador que s’havia infectat ja es troba a casa seva confinat

El campionat es disputava a la piscina Sylvia Fontana.
El campionat es disputava a la piscina Sylvia Fontana.

Les proves TMA practicades als integrants de l’equip de la Federació Andorrana arran del positiu d’un d’ells han donat totes negatives. És a dir, el jove que s’hauria infectat no hauria provocat el contagi a la resta de companys. Tots ells van haver de tornar divendres des de Tarragona, on es trobaven disputant el campionat infantil de Catalunya.

L’alerta havia saltat el dijous. L’equip es trobava a la capital tarragonina per participar en la cita esportiva, que es disputa a la piscina Sylvia Fontana. Un dels integrants, prèviament al desplaçament, s’havia fet una prova TMA. El resultat li va arribar i era positiu. Ràpidament es va activar el protocol corresponent.

L'equip havia començat a competir a la piscina Sylvia Fontana.

Relacionat

L’equip infantil de la FAN abandona el campionat català pel positiu d’un dels nedadors

En primer lloc, se’l va aïllar. A banda, es va decidir que la resta de l’equip, sis nedadors més que havien fet el viatge d’anada junts, també abandonava el campionat per precaució. Es va quedar només un noi que havia anat pel seu compte. S’entenia que hi havia risc de contagi i, per tant, era més lògic tornar cap al Principat. Hi van arribar divendres al migdia.

Tots els integrants de l’equip es van sotmetre llavors a proves TMA. I aquest dissabte han arribat els resultats. Tots han donat negatiu i, per tant, a priori no s’haurien infectat, tot i que caldrà mantenir la precaució uns dies més. Pel que fa al nedador infectat, ja es troba al seu domicili confinat.

Etiquetes

Comentaris

Trending