L’equip infantil de la FAN abandona el campionat català pel positiu d’un dels nedadors

L’esportista, que s’havia fet una TMA a Andorra i a qui se li va comunicar el resultat un cop ja estava a Tarragona, ha estat aïllat mentre que la resta de components també tornen al Principat per precaució i hauran de fer quarantena

L'equip havia començat a competir a la piscina Sylvia Fontana.
L'equip havia començat a competir a la piscina Sylvia Fontana.

Un dels integrants de l’equip infantil de la Federació de Natació (FAN) que es trobava a Tarragona disputant el campionat de Catalunya de la categoria ha donat positiu per coronavirus. A partir de saber el resultat de la prova, que s’havia fet a Andorra, s’ha activat el protocol corresponent. Se l’ha aïllat del grup, cap dels membres dels quals seguirà competint per precaució. Tots ells arribaran aquest divendres a Andorra on hauran de fer quarantena a l’espera de les proves diagnòstiques pertinents.

L’alerta ha saltat aquest dijous a la tarda. L’equip de la FAN s’havia desplaçat dimecres a la capital tarragonina, on fins al diumenge se celebra la competició a la piscina Sylvia Fontana. L’esportista s’havia fet una TMA encara al Principat i va donar positiu, fet que se li va comunicar immediatament, al mateix temps que s’activaven les mesures sanitàries establertes.

A ell, que per ara és asimptomàtic, se l’ha aïllat de la resta d’integrants de l’equip. Els nedadors, però, també han abandonat el campionat pel fet d’haver-hi estat en contacte. Tots ells viatjaran aquest divendres al matí cap al Principat. Aquí hauran d’estar en quarantena a l’espera dels resultats de les proves TMA que se’ls practicaran.

Des de la FAN s’ha explicat que, en tot moment,s’ha “informat les famílies de com es produïen els esdeveniments”. Al mateix temps, s’han anat seguint tots els protocols establerts i mantenint un contacte estret amb els ministeri de Salut i d’Esports.

Etiquetes

Comentaris

Trending