La previsió d'altes temperatures obliga a ajornar la tercera prova de les GSeries

L’organització trasllada les curses que s’havien de disputar aquest dissabte al 13 de febrer, data reservada per a possibles incidents

Comentaris

Un instant d'una de les curses de les GSeries.
Un instant d'una de les curses de les GSeries. Fotoesport

La meteorologia prevista pel cap de setmana ha obligat ajornar la disputa de la tercera cita de les Crèdit Andorrà GSeries 2021. S’esperen temperatures massa elevades per a l’època que podrien afectar l’estat del circuit i, davant d’això, l’organització ha decidit endarrerir la prova. Aquesta es trasllada del dissabte al 13 de febrer, data que estava apuntada al calendari com a dia de reserva en cas que fos necessari.

Des de l’organització, s’ha indicat que les previsions metereològiques, amb gairebé “una primavera avançada encara que de curta durada” podrien comprometre l’estat de la pista, clau en una competició que, justament, es corre sobre gel. Per això, es prefereix curar-se en salut i esperar a una data amb un clima més propici.

“Hem comentat sempre que la nostra prioritat era oferir el millor escenari als pilots que competeixen en el nostre campionat”, ha recordat el director del circuit, Àlex Bercianos. Així, i tenint en compte que “a partir d’avui les previsions ens diuen que tindrem tres dies amb temperatures superiors als zero graus i que per dissabte es pot esperar neu i vent amb la possibilitat que la visibilitat sigui molt reduïda” es considera que “són massa factors en contra per a arriscar-nos a fer la prova”.

Per tant, per tornar a veure curses a la instal·lació caldrà esperar al 6 de febrer. Les tres proves restants es disputaran aquell dissabte i també el 13 i el 20. En aquests moments, els líders provisionals de les Crèdit Andorrà GSeries 2021 són José ‘Cohete’ Suarez (Giand), Lluis Sala i Alex ‘Sito’ Español (2RM), Yann Le Potier (SbS) i Cristian España (ICE Gladiators).

Comentaris

Trending