Podis per als pilots andorrans a la Pujada Callús-Sant Mateu de Bages

Edgar Montellà va ser primer en la categoria CM i tercer en la general, mentre que Gerard de la Casa va ocupar també el tercer graó en la modalitat de turismes

Montellà, al podi de la categoria CM.
Montellà, al podi de la categoria CM. Fotoesport

La XXIII Pujada a Callús - San Mateu de Bages va deixar un bon regust de boca als pilots andorrans. Edgar Montellà, amb un Silver Car S3, va ser el vencedor en la categoria CM i tercer en la classificació absoluta. Aquesta posició també la va assolir Gerard de la Casa, amb un Ford Fiesta WEX, en turismes.

La prova es disputava a la carretera BV-3003, amb cinc quilòmetres de recorregut entre totes dues poblacions i un pendent mitjà del 6,18%. Les condicions meteorològiques van ser bones, després de la pluja caiguda el dissabte.

Montellà va treure profit d’una actuació molt regular. En tot moment, es va situar entre els millors cronòmetres. Finalment, va quedar per darrere de Miquel Raventós i Jordi Gaig en la classificació absoluta. Això sí, el primer en categoria CM. No hi ha dubte que guanyar sempre és una satisfacció. A pesar de tot, tal com estava l’asfalt, crec que, si haguéssim portat els pneumàtics habituals, hauríem tingut més possibilitats d’estar en el calaix més alt del podi absolut”, ha comentat un cop finalitzada la prova.

En categoria turismes, un altre andorrà, Gerard de la Casa, també ha fet un bon paper. Tot i no poder seguir el ritme dels Porches, sí que ha ocupat la tercera posició, per darrere de Gaig i Joan Salvans. “Continuarem treballant per a millorar i tenir opcions davant unes mecàniques que ara mateix semblen inassolibles, sobretot, en el cas de Gaig”, ha apuntat.

La propera cita per a tots dos pilots serà la Pujada Internacional al Fito. Aquesta cita, que celebra els seus 50 anys, tindrà lloc el 14 i 15 de maig. Serà la segona prova vàlida per al Campionat d’Espanya de l’especialitat i la tercera que puntuarà per al Campionat d’Europa.

Etiquetes

Comentaris

Trending