La plantilla tricolor passa pàgina i ja pensa en la segona oportunitat per posar-se líders

Els jugadors admeten que l’empat contra el Nàstic va ser una decepció, sobretot pel fet que el gol gran fos en pròpia porta, però recorden que encara tenen a l’abast la primera posició

Kike Saverio celebra el seu gol dissabte a Prada de Moles.
Kike Saverio celebra el seu gol dissabte a Prada de Moles. FCA

Els jugadors de l’FC Andorra no amagaven després de l’empat contra el Nàstic la decepció per no haver-se pogut posar líders. Feia especial mal el fet d’haver estat superiors al rival i que l’empat hagués arribat per culpa d’un autogol. Malgrat això, tots ells defensen que cal passar pàgina i pensar en la segona oportunitat per situar-se al capdamunt de la taula, dimecres davant el Cornellà.

“Marxes fotut per la forma com ens empaten”, indicava el golejador tricolor, Kike Saverio. I és que, recordava, al llarg del partit “hem estat molt superiors”. De forma similar s’expressava qui li havia donat l’assistència, Martí Vila. “Hem dominat i hem fet un molt bon partit”, destacava.

Tot i la decepció, els jugadors són conscients que tenen una segona opció d’assolir el lideratge: el partit ajornat que es disputarà diumenge (18.00 h.) a Prada de Moles contra el Cornellà. “Esborrem el que ha passat, descansem i el comencem a preparar pensant que ens podem posar líders”, comentava Saverio. Per la seva banda, Vila apuntava en una direcció similar: “Tenim una altra oportunitat i hem de seguir en aquesta línia”.

El davanter equatorià, per cert, va ser titular per primer cop amb els tricolors. Tot i i això, assegurava haver-se sentit còmode. “Conec la filosofia de l’equip i se m’està fent fàcil adaptar-me”, explicava.

Comentaris

Trending