La plantilla tricolor creu en la carambola que els pot ficar a la fase d’ascens

Nico Ratti remarca el potencial del rival del Nàstic però avisa que per poder optar al ‘play-off’ primer “hem de centrar-nos en el nostre partit” davant l’Alcoià

Ratti, al costat dels seus companys saltant al camp el passat diumenge.
Ratti, al costat dels seus companys saltant al camp el passat diumenge. FC Andorra

Per jugar la fase d’ascens, l’FC Andorra ha de veure com es compleixen dues condicions. La primera depèn d’ells: guanyar l’Alcoià. La segona, no. Necessiten que el Nàstic perdi al camp de l’Ibiza-Evissa, l’intractable líder del grup que, però, ja no s’hi juga res. Malgrat aquesta circumstància, la plantilla tricolor aposta per “creure” i “confiar” que els balears compliran i que la carambola és possible.

Així ho ha explicat el porter tricolor, Nico Ratti. “Si hem arribat fins aquí amb opcions, hi hem de creure”, ha comentat, tot remarcant, però, que abans que res l’equip ha de fer la feina. “Nosaltres hem de guanyar”, recorda, tot advertint el que no els espera un compromís assequible. Al contrari. “És un rival complicat, que ho ha demostrat durant tota la temporada i que voldrà donar-ho tot”, ha advertit.

Els jugadors tricolors faran pinya pensant que es pot assolir la fase d'ascens.

Relacionat

Una carambola i ser tercer és l’única opció de l’FC Andorra per jugar la fase d’ascens

També avisa que, a l’hora de saltar al terreny de joc del Collao, l’equip “ha d’estar centrat en el nostre partit” i, per tant, no pensar en el que estigui passant a Can Misses. Una situació que ja es va viure a Lleida, però amb una diferència essencial: “llavors, depeníem de nosaltres mateixos”.

Sobre el paper que pugui fer l’Ibiza, Ratti apunta que “hi confiem, perquè entenem que voldran donar la seva millor versió”. Entre els motius per creure-hi, el nivell que ja van oferir ara fa dues setmanes quan qui va caure a l’illa va ser el mateix Andorra i el fet que “són un equip fet per assolir el que ja han aconseguit”.

Sobre el duel al Collao, el porter té clar quina és la fórmula per fer la part que toca a l’Andorra. “Hem de ser fidels al nostre pla i jugar la pilota i treure el màxim profit del nostre joc”, ha indicat”.

Comentaris

Trending