La plantilla tricolor confia que el triomf davant el Prat aporti moral per “les tres finals” que que

Els jugadors de l’FC Andorra admeten que necessitaven un resultat tan contundent després de tres duels consecutius sense conèixer la victòria

Celebració al vestuari després de la victòria.
Celebració al vestuari després de la victòria.

Andorra 3 – Prat 0. Una victòria clau i, a més, la més contundent de la temporada. Els jugadors tricolors no amagaven després del partit la satisfacció pel resultat que, confien, els aporti moral de cara a la recta final de la primera fase al subgrup 3A de Segona B. Alerten que seran “tres finals”.

L’home més destacat del duel va ser, sense cap mena de dubte, Iker Goujón. Un penal forçat que va significar l’1-0, un gran gol en el 2-0 i l’assistència del tercer. Actuació estel·lar de l’ex del Reus B. “Necessitàvem que sortís un partit així, en el qual l’equip se sentís còmode”, ha comentat, tot remarcant que la tarda també li anirà molt bé a nivell personal. “Em feia falta el gol, ja que portava partits jugant sense marcar”, ha admès.

Tot i això, Iker valora especialment altres detalls. Entre ells, “l’assistència a Rubén” i “veure l’equip entrar al vestuari amb les cares que teníem”. I és que, remarca, “falten tres finals” i l’impuls anímic que pot suposar el triomf pot ser clau.

En una línia similar s’expressava Martín Mantovani. El central ha volgut remarcar que la victòria era “tan merescuda com necessitada”. Ara, assegura, “és una injecció de moral i anímica pel vestuari i pel projecte”. Important, sobretot, pel fet que “queden pocs partits i és una recta final molt important”.

Per la seva banda, el capità, Rubén Bover, també parlava de “finals” i valorava que “l’equip ha estat molt bé”. El resultat, afirma, suposa “un alleugeriment” després de la ratxa negativa i, sobretot, pensant en els darrers tres compromisos de la primera fase.

Comentaris

Trending