La plantilla tricolor confia que la setmana de descans ajudi a preparar les dues finals a l’horitzó

Els jugadors admeten que no van estar fins a Badalona però fan una crida a “seguir treballant” per tancar en els dos compromisos que tenen la classificació entre els tres primers del subgrup 3A de Segona B

51012670958 1ed503c1a2 k
51012670958 1ed503c1a2 k FC ANDORRA

La derrota davant el Badalona ha complicat a l’Andorra l’objectiu de quedar entre els tres primers del subgrup 3A. Encara depèn de si mateix, però s’ha quedat sense marge d’error. Després de la jornada de descans, venen dues finals i la plantilla es vol conjurar per refer el rumb i aconseguir l’objectiu marcat a inicis de temporada.

“Veig l’equip compromès, amb ganes de millorar i canviar la dinàmica”, assegura el mitja punta David Martín, que confia que les dues setmanes sense jugar permetin afrontar amb més garanties els dos darrers duels de la primera fase. “Ara tindrem més temps per preparar el partit i sortir reforçats”, ha indicat.

De forma similar s’expressa el porter Miguel Bañuz. “Hi ha una setmana d’aturada per carregar piles i afrontar el partit contra el CE L’Hospitalet amb la mentalitat de treure els tres punts”, ha manifestat, tot remarcant que es tracta d’un encontre que “marcarà el nostre futur”.

Sobre el duel contra el Badalona, la plantilla admet que van fallar, especialment després del descans. “Hem anat a guanyar, el teníem controlat però en una jugada ells han encertat més”, comenta Martín que fa una crida a “assimilar-ho, aprendre dels errors i seguir treballant”. Per la seva banda, Bañuz admet que “ha estat una oportunitat desaprofitada” després “d’estar bé al primer temps”. En canvi, a la segona “vam tenir dubtes, ens van fer el gol i no vam saber reaccionar”.

Comentaris

Trending