La plantilla de l’FC Andorra confia estar a punt pel duel de Copa a Burgos

El mitja punta David Martín avisa que “és molt important estar bé físicament” un cop se superi el brot de coronavirus que ha obligat a suspendre els partits davant Prat i Badalona

David Martín, durant el partit contra l'Olot.
David Martín, durant el partit contra l'Olot. FC Andorra

Els jugadors de l’FC Andorra continuen confinats a domicili a l’espera de poder confirmar que han superat la Covid-19. El retorn dels tricolors a la competició haurà d’esperar un parell de setmanes, tot indica que pel partit de Copa del Rei davant del Burgos. Un duel pel qual es confia que tota la plantilla hagi superat la malaltia, com ha apuntat David Martín, una de les incorporacions a l’equip d’aquesta temporada.

El mitja punta ha posat en relleu que, un cop es torni a jugar, l’Andorra afrontarà un repte molt important. “El calendari de partits està molt ajustat i hem de preparar-nos, però, si tornem per a la Copa del Rei, semblaria normal aquest termini per agafar ritme. És molt important estar bé físicament i per això volem que tothom estigui recuperat”, ha explicat en declaracions recollides per la pàgina web oficial del club.

Martín té clar que s’ha actuat correctament un cop detectat el brot de coronavirus i l’abast del mateix. “La suspensió del partit em sembla correcta pel que estem vivint arran de la pandèmia. Tenim molta gent amb el virus i no tenim el ritme d’entrenaments que cal”, ha apuntat el jugador que, de fet, tornarà per la Copa al que va ser el seu estadi durant la temporada 2017-18.

El jugador és una de les peces més emprades pel tècnic, Nacho Castro. Fins ara, ha disputat tots els partits de lliga, amb un total de 360 minuts. “Hi ha una bona plantilla, competim entre nosaltres i només queda seguir treballant. M’he trobat bé els últims partits, sumant més minuts, però no he de deixar d’esforçar-me per mantenir el ritme. Tothom a la plantilla està capacitat per lluitar per la titularitat i això ens ajuda per mantenir-nos a dalt”, ha apuntat.

Comentaris

Trending