Piqué i el públic tornen a Prada de Moles

El jugador del Barça i propietari de l’FC Andorra segueix el transcendental partit de l’equip que entrena Eder Sarabia, que per primer cop des de l’esclat de la pandèmia pot tenir seguidors a les grades

Gerard Piqué i un dels seus fills al costat del directiu de Kosmos i president executiu de l'FC Andorra Ferran Vilaseca.
Gerard Piqué i un dels seus fills al costat del directiu de Kosmos i president executiu de l'FC Andorra Ferran Vilaseca. FC ANDORRA

El dia que les autoritats sanitàries han permès el retorn a les grades de Prada de Moles de públic, una de les persones que segueix el transcendental partit de l’FC Andorra contra l’Hospitalet és el jugador del Barça i un dels propietaris del club andorrà Gerard Piqué. El futbolista s’ha presentat a les instal·lacions encampadanes igual com ho han fet mig miler de persones més que volien ser testimonis del matx entre els tricolors i l’Hospitalet.

En funció del resultat que es doni aquesta tarda, el conjunt que actualment entrena Eder Sarabia podria assegurar-se una plaça a la nova Primera RFEF, que és el primer objectiu del club en l’intent següent de fer el salt a la divisió de plata del futbol espanyol. Piqué ha estat testimoni del gol fet pel davanter tricolor Carlos Martínez, que amb el cap ha situat l’1-0 en el marcador. Abans del descans, però, l’Hospitalet ha empatat gràcies a un gol de penal que no era però que ha comportat l’expulsió del defensa andorrà Mantovani, que obliga l’FC Andorra a jugar tota la segona part amb només deu jugadors.

WhatsApp Image 2021 03 20 at 18.58.31
La graderia de Prada de Moles ha recuperat aquest dissabte els seguidors.

 

Comentaris (2)

Trending