Piqué celebra amb la plantilla de l’FC Andorra el 78è aniversari del club

El líder del projecte Cosmos també ha volgut animar jugadors i cos tècnic de cara al debut en lliga del diumenge al camp del Llagostera

Piqué, amb la nova samarreta tricolor, i diversos jugadors del primer equip.
Piqué, amb la nova samarreta tricolor, i diversos jugadors del primer equip. FC Andorra

L’FC Andorra debutarà diumenge en la nova i duríssima Segona B. Per això, per donar ànims de cara a aquesta complicada temporada, Gerard Piqué, màxim responsable de Cosmos, ha volgut pujar personalment al Principat i donar ànims a jugadors i cos tècnic. El defensa del Barcelona els ha visitat a les instal·lacions de Prada de Moles i ha pogut compartir impressions amb tots ells. A la vegada també ha servit per celebrar el 78è aniversari de l’entitat.

Piqué ha volgut aprofitar la coincidència d’aquests dos factors. Per un costat, el fet que aquest 15 d’octubre se celebra el 78è aniversari de la creació de l’Andorra. Per l’altra, que queden tot just tres dies per al debut en Segona B (diumenge, a partir de les cinc al camp del Llagostera). A la trobada ja han pogut participar tots els integrants de la plantilla, ja que s’han reincorporat als entrenaments els tres jugadors que havien estat aïllats per donar positiu per coronavirus.

piqué plantilla andorra
Piqué conversa amb els jugadors del club tricolor.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending