El penal aturat per Gomes, entre les millors aturades de les dues jornades de la Lliga de Nacions

La intervenció del jugador tricolor competeix amb altres grans porters com l’italià Donnarumma o el serbi Marko Dmitrovic

Comentaris

Gomes celebra l'aturada feta davant Letònia.
Gomes celebra l'aturada feta davant Letònia.

La UEFA ha seleccionat l’aturada de l’andorrà Josep Gomes en el duel contra Letònia entre les deu millors de les dues jornades inicials de la Lliga de Nacions. Els internautes hauran d’escollir entre les intervencions més espectaculars dels diferents partits, amb fins a nou porters com a protagonistes. La pena màxima refusada per Gomes va ser clau pel punt sumat per la tricolor en el seu desplaçament als països bàltics.

A través de les xarxes socials, s’han donat a conèixer les que es consideren les millors aturades de les jornades inicials de la competició, incloent-hi les diferents categories. I la del porter andorrà és una d’elles. Gomes va refusar la pena màxima llançada pel letó Uldrikis amb una intervenció felina que, posteriorment, seria clau per a endur-se un punt de terres bàltiques.

La UEFA ha seleccionat fins a deu aturades, totes elles de gran espectacularitat. De fet, d’un dels porters, el nord-irlandès Buley Peccook-Farrell hi ha dues seleccionades. També hi ha entre altres, les del serbi Marko Dmitrovic, l’escocès David Marshall o l’italià Donnarumma.

Comentaris

Trending