Pasteur Òptics renova com a patrocinador del MoraBanc

L’entitat tornarà a donar el seu suport al club per a la temporada 2021/22, que sumen un total de 10 anys d’acord entre ambdós

Comentaris

Ampliació de l'acord entre Optica Pasteur i Morabanc
Ampliació de l'acord entre Optica Pasteur i Morabanc

Pasteur Òptics i BC MoraBanc Andorra han comunicat la renovació de l’empresa com a patrocinador per a la temporada 2021/22. Aquesta ampliació del contracte entre ambdós entitats suposa sumar 10 anys de col·laboració.

Anna Perez, directora de Pasteur Òptics ha destacat la importància d’aquest acord amb el qual “pretenem continuar reforçant la nostra vinculació amb el BCA”. Per la seva banda, Gorka Aixàs, president del MoraBanc ha agraït la confiança de l’entitat “en la que és una nova i il·lusionant temporada per al Club”.

Segons expliquen, aquesta vinculació s’ha convertit en un projecte en comú, després de 10 temporades sent patrocinador. Indiquen que comparteixen valors, com és l’esforç, el talent, el lideratge, la superació, el treball en equip o la innovació. Aquest acord amb Pasteur Òptics fomenta el progrés cultural, social i econòmic, asseguren des del mateix club.

Etiquetes

Comentaris

Trending