El partit ajornat del MoraBanc a Bilbao es programa ara per al 12 de novembre

El matx es va posposar quan els andorrans ja eren a la capital biscaïna pel positiu d’Ibon Navarro

Comentaris

Els integrants del MoraBanc a Miribilla, aquest dimecres.
Els integrants del MoraBanc a Miribilla, aquest dimecres. MORABANC ANDORRA

Si no hi ha nous impediments, el partit que el MoraBanc havia d’haver jugat aquest dijous al vespre a Bilbao s’acabarà disputant el proper 12 de novembre. L’ACB ha programat per aquest dia a 2/4 de 9 del vespre l’enfrontament entre el RETAbet Bilbao Basket i el MoraBanc Andorra, que es va haver de posposar pel positiu d’Ibon Navarro.

Arran d’aquesta reprogramació de l’enfrontament que acollirà Miribilla, també es modifica el partit de l’onzena jornada que han de disputar el RETAbet Bilbao Basket i l’UCAM Murcia CB, previst inicialment per al dissabte 14 de novembre a les 18.00 hores i que es trasllada al diumenge 15 de novembre a les 17.00 hores.

Paral·lelament, el club tricolor ha anunciat una iniciativa per ‘omplir’ el poliesportiu de Govern i que els socis de l’entitat es continuïn sentint identificats amb l’equip. La idea és posar una foto de cada seguidor a la graderia de la ‘Bombonera (BMB)’ i cada vegada que es miri a la tribuna saber que estan allà, “i saber per qui competim i per qui es deixen la pell els jugadors en cada acció”.

ElkdTnhXEAA3WzA
 

Segona una comunicació del club, “gràcies a Assegurances  Catalana Occident, a partir de la jornada 11 davant el Reial Madrid, els nostres aficionats podran ser presents a la BMB ocupant una cadira amb la seva imatge i creant un mosaic gegant amb totes aquelles cares conegudes que ens estan donant suport”.

Tots els socis del Club que ho desitgin podran pujar una foto i l’entitat s’encarregarà de manera gratuïta de col·locar-la a la BMB. La manera de fer-ho és ben senzilla, només cal seguir les indicacions del següent enllaç, pujar la foto i ja serà a la graderia de la  BMB de la ma d’Assegurances Catalana Occident. A més, tots aquells que participin entraran en el sorteig de premis del BC MoraBanc Andorra i també es podran emportar la foto a casa quan la pandèmia permeti torna a tenir públic als partits.

Comentaris

Trending