Cinc membres de la delegació de la FAF es queden confinats a Polònia en donar positiu

Cap dels contagiats no és futbolista i ara estan en mans de les autoritats sanitàries de Varsòvia, que els mantenen aïllats a l’hotel on s’allotjaven

El grup andorrà damunt la gespa de l'estadi de Varsòvia en un entrenament previ al partit.
El grup andorrà damunt la gespa de l'estadi de Varsòvia en un entrenament previ al partit. FAF

Cinc dels integrants de la delegació de la Federació Andorrana de Futbol (FAF) que han estat a Polònia els darrers dies en el marc del partit de la fase de classificació pel Mundial del 2022 s’han hagut de quedar en aquell país en donar positiu de coronavirus. Cap dels contagiats no és futbolista i, de moment, hauran de seguir les directrius de les autoritats sanitàries de Varsòvia: per ara els cinc resten aïllats en les habitacions de l’hotel on s’allotjaven.

El gros de l’expedició ja ha arribat a Barcelona, des d’on després de dinar es desplaçarà, en principi, cap al Principat. No hi són els cinc aïllats per coronavirus, que podrien ser persones d’acompanyament institucional. No hi ha confirmació, de moment, d’aquest extrem ni, tampoc, de quin podria ser l’origen del contagi. Abans del partit, dos jugadors de Polònia van ser diagnosticats positius de la malaltia, però aquesta circumstància no tindria necessàriament a veure amb les infeccions dels membres de la delegació andorrana en no tractar-se de futbolistes.

Comentaris (3)

Trending