Óscar Casal i Ona Castellsaague guanyen la cursa de 25 quilòmetres de la Canillo Trail Races

Les segones posicions de Martí Lázaro i Sara Ricard en aquesta distància els permeten endur-se la combinada Ultra 70, que sumava aquesta prova i la marató de dissabte

Comentaris

El podi de la cursa dels 25 quilòmetres, amb Òscar Casal al capdamunt.
El podi de la cursa dels 25 quilòmetres, amb Òscar Casal al capdamunt. FAM

La Canillo Trail Races ha viscut aquest diumenge la seva segona jornada, amb diversos triomfadors. Així, Òscar Casal i Ona Castellsaague han estat els guanyadors de la cursa de 25 quilòmetres. Martí Lázaro ha arribat en segona posició, fet que l’ha convertit en el vencedor de l’Ultra 70, que combinava aquesta prova amb la marató de dissabte. En el recorregut de 15 quilòmetres, els millors han estat Miquel Corbera i Elena Sánchez.

El nou certamen de muntanya ha viscut aquest diumenge la seva segona jornada, amb dues curses en les quals han pres part més de 110 esportistes. La més llarga era la de 25 quilòmetres -i 1.400 metres de desnivell positiu- tenia sortida a Canillo, la pujada a la Riba Escorxada i una baixada cap a Soldeu.

En aquest recorregut, Òscar Casal ha estat el més ràpid amb un temps de 2h03’05’’, marcant un ritme de cursa molt ràpid. El triomf li treu, en certa forma, el mal regust de boca que va suposar no poder acabar per culpa d’un dolor al peu l’Ultra Trail del Mont Blanc. El podi l’han completat Rafael Toro, en tercera posició, i Martí Lázaro, en segona. Aquesta plaça li ha servit per convertir-se en el guanyador de la Ultra 70, que consistia en combinar aquesta prova i la marató de dissabte.  

En categoria femenina, Ona Castellsague ha estat la guanyadora en dels 25 quilòmetres, travessant la línia de meta amb un temps de 2h43’33”. La segona participant a arribar al centre del poble de Canillo ha estat Esther Farré, seguida de Sara Ricart, que s’ha endut també la combinada Ultra 70.

En la prova de 15 kilòmetres, en categoria masculina, Miquel Corbera ha tornat a imposar-se amb autoritat marcant un crono final de 1h19’59”. Al podi, l’han acompanyat Ángel Nevado i Paquito Piqueres. Entre les dones, s’ha imposat Elena Sánchez, amb Nayibe Vázquez en segona posició i Laura Nuñez, en tercera.

Etiquetes

Comentaris

Trending