Onze corredors de la FAM participaran a la Youth Skyrunning del cap de setmana a Arinsal

La majoria dels participants competiran en les dues proves: la Vertical de divendres i l’Skyrace, que s’ha de disputar diumenge

Comentaris

Alguns dels convocats fent el reconeixement del recorregut de la Vertical Race.
Alguns dels convocats fent el reconeixement del recorregut de la Vertical Race. FAM

El pròxim cap de setmana Arinsal i el parc natural de les Valls del Comapedrosa seran els escenaris dels Youth Skyrunning World Championships. Es tracta de la cita més important per a la base de les curses de muntanya. Onze corredors representaran el Principat en les diferents proves, que viuen la setena edició a les instal·lacions de Vallnord.

La competició comptarà amb dues proves. Per un costat, divendres tindrà lloc la Vertical Race, amb una distància de 3,5 quilòmetres i un desnivell de mil metres, entre el telecabina Josep Serra i el pic de l’Alt de la Capa, a 2.580 metres. Ja diumenge, serà el torn de l’Skyrace, amb tres curses. En categoria A, 14 quilòmetres i 1.300 metres de desnivell; en les altres dues, la Youth B i la U23, el recorregut serà de 19 quilòmetres amb un desnivell de 1.450, que passen per punts ben  coneguts com el Pla de l’Estany, les bordes de Prats Nous o el Clot del Cavall.

Des de la Federació de Muntanyisme (FAM), els tècnics Guillem Campeny i Carles Font han seleccionat onze joves corredors per representar el Principat. En categoria Youth A, Adrià Isal, Max Palmitjavila i Miquel Naudi. En Youth B, Marc Casanovas, David Rogé, Oriol Olm i Lea Ancion. Per últim, Gerard Rogé, Adrià Bartumeu  Magalí Salomon competiran en U23. Els dos darrers només disputaran la Vertical de divendres.

Etiquetes

Comentaris

Trending