Obertes les inscripcions per la 37ena Travessa d’Encamp, que es farà el 19 de juliol

El comú i la Federació de Muntanyisme destaquen que es tracta de la primera cursa després de la crisi del coronavirus i que el recorregut llarg inaugura la Copa d’Andorra

Comentaris

Dos corredors en una edició anterior de la Travessa d'Encamp.
Dos corredors en una edició anterior de la Travessa d'Encamp. FAM

La travessa d’Encamp serà la primera cursa de muntanya post confinament. Així s’ha anunciat des de la corporació parroquial, que ha obert les inscripcions per a la cita esportiva, que tindrà lloc el diumenge 19 de juliol. La competició llarga, de 21 quilòmetres, serà la primera de la Copa d’Andorra de curses de muntanya de la Federació de Muntanyisme.

El comú ha confirmat via xarxes socials la celebració el mes vinent d’aquest tradicional esdeveniment, que enguany arribarà a la seva edició número 37. Es farà el diumenge 19 de juliol i els participants podran optar per participar en tres distàncies diferents: la curta, de 6,82 quilòmetres; la mitjana, d’11,12; i la llarga, de 21,88.

L'any passat hi van participar 80 corredors, la majoria d'ells al recorregut llarg

Aquesta darrera competició, a més, serà la primera de la temporada de la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra de curses de muntanya 2020. Les inscripcions es poden fer a través de la web del comú encampadà. Serà la primera competició d’aquest tipus que es faci després de l’emergència sanitària provocada pel coronavirus.

La Travessa d’Encamp és un dels esdeveniments esportius amb més tradició al país. En l’edició número 36, celebrada l’any passat, van participar una vuitantena de corredors, 58 dels quals al recorregut llarg. Marc Casal i Martí Lázaro van compartir el primer lloc en categoria masculina mentre que Queralt Riba es va imposar en el quadre femení.

Comentaris

Trending