Les incorporacions del MoraBanc ja disposen del seu dorsal

El club cedeix Hugo Bartolomé al Benicarló on es trobarà amb Raimon Carrasco

Els dorsals del MoraBanc Andorra.
Els dorsals del MoraBanc Andorra. Altaveu

El MoraBanc Andorra ha donat a conèixer els dorsals per a la pròxima temporada que van de l'1 (Tyson) al 30 (Senglin). Pel que fa a les noves incorporacions, Paulí serà el número 3, Dime el 10, Palsson el 13 i García el 17.  Les noves samarretes i els números s'estrenaran la pròxima setmana en el partit contra el FC Barcelona.

La primera equipació seguirà sent blava i la segona serà groga, uns colors que el club ja ha lluït també en temporades anteriors i que substituirà el blanc de la campanya 2019-2020. La tercera equipació, la nova tricolor, serà “preciosa i històrica”, tal i com va assenyalar aquesta setmana el cap de comunicació del club, Gabriel Fernàndez.

D'altra banda, el club ha comunicat la cessió d'Hugo Bartolomé al Benicarlo de la Lliga LEB Plata. L'equip té una plantilla molt jove i Bartolomé es trobarà amb Raimon Carrasco que jugava al MoraBanc B i que havia anat convocat amb el conjunt de la Lliga ACB-Endesa. Bartolomé ha dit que el seuo objectiu és tenir minuts i seguir millorant. El MoraBanc va cedir Alexis Bartolomé a l'Oviedo, equip de la LEB Or.

Etiquetes

Comentaris

Trending